Maajoukkueet urakoivat Eerikkilässä – tässä lista ottelustriimeistä

Eerikkilässä leireilee tällä viikolla peräti viisi Suomen salibandymaajoukkuetta. Paikan päällä pelataan keskinäisiä harjoitusotteluita, joista nähdään Salibandyliiton YouTube-kanavalla Gabriel Airaksisen selostamat striimit.

Kaikki pelaajat, valmentajat ja taustahenkilöt käyvät ennen leirille saapumista koronatestissä.

Miesten maajoukkue kokoontuu perjantaista lauantaihin. Mukaan on kutsuttu laaja 30 pelaajan ryhmä, joka antaa samalla näyttöjä kesän leirityksiin, jolloin käynnistyy valmistautumisen loppusuora ensi joulukuun MM-kotikisoihin. Miesten ohjelmassa on ainakin perjantaina ja mahdollisesti lauantaina keskinäinen harjoitusottelu.

Mukaan kutsutut: Miesten maajoukkue kokoontuu 30 pelaajan ryhmällä

U19-miehet leireilevät maanantaista perjantaihin. Joukkue valmistautuu kevään Brnon MM-kisoihin pitkäälti jo kisajoukkueen rungolla, ja harjoittelun lisäksi MM-ehdokkaat pääsevät pelaamaan kaksi ottelua U23-ryhmää vastaan.

Mukaan kutsutut: Suomen U19-miesten Eerikkilän-leiri tähtää kevään MM-kisoihin

U23-miehet ovat paikalla keskiviikosta torstaihin sparraamassa U19-joukkuetta. Mukaan on kutsuttu pieni 2000-luvulla syntyneistä koottu joukko.

Mukaan kutsutut: Näillä pelaajilla U23 sparraa U19-miehiä Eerikkilässä

U19-naisten leiri alkaa torstaina ja jatkuu sunnuntaihin saakka. Joukkue hioo kuntoaan toukokuussa Uppsalassa odottavaan ikäluokan MM-turnaukseen, ja mukana on luonnollisesti jo lähellä kisajoukkuetta oleva ryhmä. Ohjelmassa on lauantaina ja sunnuntaina harjoitusottelut naisten maajoukkuetta vastaan.

Mukaan kutsutut: MM-kisat toukokuussa – Suomen U19-naiset leirille Eerikkilään

Naisten maajoukkue leireilee tiiviillä Suomessa pelaavista pelaajista kootulla ryhmällä lauantain ja sunnuntain. Kesän MM-karsintaan ja ensi joulukuun lopputurnaukseen Uppsalassa valmistautuva maajoukkue pääsee pitkästä aikaa yhteen ja tarjoaa lisäksi U19-naisille laadukkaan vastuksen lauantain ja sunnuntain harjoitusotteluissa.

Mukaan kutsutut: Naisten maajoukkue leireilee kolmella viisikolla

Eerikkilän harjoitusotteluista on luvassa striimit Salibandyliiton YouTube-kanavalle seuraavasti:

Keskiviikko 3.2. klo 16.00 U19-miehet – U23
Torstai 4.2. klo 16.00 U19-miehet – U23
Lauantai klo 15.20 Miehet – Miehet
Lauantai 6.2. klo 18.30 U19-naiset – Naiset
Sunnuntai 7.2. klo 15.30 U19-naiset – Naiset

Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli