M-Games innosti ulkona pelaamiseen Helsingissä

M-Teamin M-Games-tapahtumaa vietettiin viime viikon lauantaina Helsingin Rautatientorilla. SunSäbä- ja Tupla+ Katusähly-kiertueiden yhteistapahtuma keräsi mukavasti väkeä niin yleisöksi kuin myös oheispisteille osallistujiksikin.

M-Teamin Rautatientorilla järjestämässä M-Games-tapahtumassa riitti vilinää koko päivän. SunSäbän multispot-alustalla pelattiin vauhdikas junioriturnaus, jossa pelaajat saivat antaa kaikkensa. Juniorit saivat kokea isomman turnauksen jännitystä, sillä pelit keräsivät paikalle mukavasti yleisöä ja pelejä selosti Gabriel Airaksinen. Tunnelmaa ei kovista väännöistä puuttunut. Välissä SunSäbä-kentän valtasi Stadiumin Säbätaituri, jossa käytiin tiukka taistelu voitosta. Joonas onnistui olemaan Kentän valtias osuuden nopein kaksintaistelussa ja lunasti samalla finaalipaikan itselleen. Lisäksi M-Teamin edustuksen pelaajat pelasivat kentällä näyttävän ottelun.

Myös sähköpyörätuolisalibandyn pelaajat näyttivät omia taitojaan SunSäbä-kentällä. Maajoukkuepelaaja Petri Matikaisen johdolla tapahtumaväki pääsi kokeilemaan miltä sähköpyörätuolilla pelaaminen oikein tuntui ja kaikki totesivat, että vaikeaahan se oli! Tapahtuman juontaja Airaksinen pohti, että erityisesti tilanteisiin nopeasti reagoiminen oli hyvin haastavaa ja pidempään pelanneet kyllä kerkesivät ohittaa ennen kuin hän itse ehti tilanteissa reagoida.

MM-kumppaneiden oheispisteillä riitti myös väkeä koko päiväksi, kun lapset ja aikuiset kiersivät tutustumassa niihin. Erityisesti Carunan Säbäfortuna veti väkeä taistelemaan finaalipaikasta ja MM-kotikisojen lipuista. Paikan päällä oli myös Fais, joka myy MM-kilpailuiden virallisia fanituotteita. Tuotteita voi tilata täältä. Fanituotteita löytyy paljon erilaisia laidasta laitaan! Tarjolla on kaikkea teräksisistä juomapulloista aina pipoihin saakka.

SunSäbän yhteydessä pelattiin myös Tupla+ Katusählyä ja miesten peleistä ei tälläkään kertaa vauhtia puuttunut. Mukulakivi-alusta toi peliin omat haasteensa, sillä pallo saattoi kimmota erikoisiin suuntiin. Miesten sarjassa pisimmän korren veti FBC-KY, joka vei voiton yhdellä maalilla tiukassa finaalissa. Pelin jälkeen Roni Bäck totesi, että voitto oli heillekin yllätys, mutta ehkä juurikin rennolla asenteella pelaaminen oli heille avain voittoon. Hänen mukaansa tapahtuma oli erittäin hyvin järjestetty ja todella positiivinen kokemus! Lähde sinäkin kokeilemaan taitojasi Tupla+ Katusählyyn ja katso täältä lähin paikkakunta ja ilmoittaudu mukaan.

Molemmat kesäkiertueet jatkuvat jo lauantaina Lappeenrannan satamatorilla ja lisäksi Tupla+ Katusählyä pelataan samaan aikaan Sastamalassa.

Kuvat: Jyrki Paajanen

Jaa artikkeli