Liiton uusi organisaatio: Siirtymäjakson tehtävien vastuista sovittu

Liiton hallituksen vahvistama Salibandyliiton uudistettu organisaatio julkaistiin 6.5. Ensi kauden sarjojen vaatimien valmistelujen ja aikataulujen varmistamiseksi on muutamien toimihenkilöiden kanssa sovittu siirtymäjaksosta uusien tehtävien vastaanottamiseen.

Uudelleenorganisoitumisen taustalla on tarve varmistua liiton toiminnan tehokkuudesta liiton strategian linjausten mukaisesti, organisaation henkilömuutokset viimeisen kahden vuoden aikana sekä liiton ja sen omistaman SSBL Salibandy Oy:n työnjaon muuttuminen. Asiakokonaisuuteen liittyi liiton toimihenkilöiden keskuudessa pidetyt yt-neuvottelut.

Lue: Salibandyliiton yt-neuvottelut päättyneet – voimakas panostus seurojen elivoimaisuuteen ja lajin kehittämiseen

Organisaatiouudistuksen myötä luvassa on useampia avoimia rekrytointeja lähiaikoina. Ennen uusia henkilöresursseja – ja jotta kauden 2021-22 sarjojen valmistelut etenevät aikataulussa, on seuraavien toimihenkilöiden kanssa sovittu siirtymäjaksosta ennen organisaatiouudistuksessa määriteltyjen tehtävien vastaanottamista.

Siirtymäjakson vastuut ovat seuraavat:
• Matti Parviainen (seuratoimintakoordinaattori) vastaa Sisä-Suomen sarjatoiminnasta

• Olli Junttila (seuratoimintapäällikkö, pohjoinen) vastaa Pohjois-Suomen ja Pohjanmaan sarjatoiminnasta

• Mikko Kaksonen (seuratoimintapäällikkö, itä) hoitaa sarjapäällikön tehtävää vastuullaan Suomen Cup, Suomisarja, N1. div. ja seniorit

• Tiina Koivisto (seuratoimintapäällikkö, länsi) vastaa kesäkauden pelaamisesta (Sunsäbä, Katusähly, Pihapeliviikko ja muut kesäkauden tapahtumat) sekä Länsirannikon sarjatoiminnasta

Jaa artikkeli