Kiitä valmentajaasi Stadiumin 5 000 euron stipendillä – näin kiittää Oona Kauppi

Onko sinulla valmentaja, jota haluat kiittää tinkimättömästä työstä ja omistautumisesta urheilulle? Aseta oma ehdokkaasi, kun Stadium jakaa kolmelle valmentajalle kullekin 5 000 euron stipendin seuratoimintaan käytettäväksi. Valmentajia voi asettaa ehdolle huomiseen 21. marraskuuta saakka.

Kiitä valmentajaasi Stadiumin sivuilla täällä.

Ilman valmentajia urheiluseuraelämä olisi tyhjää. Ilman valmentajia lasten ja nuorten passiivisuus kasvaisi entistäkin nopeammin. Ilman valmentajia ei suomalainen urheilu olisi sitä mitä se tänä päivänä on. Valmentajien panos on nyt tärkeäpää kuin koskaan. Joten kiitos valmentajat kaikesta, mitä teette urheilun hyväksi. Nyt me Stadiumilla haluamme antaa teille takaisin.

Onko sinulla valmentaja, jota haluat kiittää tinkimättömästä työstä ja omistautumisesta urheilulle? Aseta oma ehdokkaasi, kun Stadium jakaa kolmelle valmentajalle kullekin 5 000 euron stipendin seuratoimintaan käytettäväksi.

Näin kiittää Oona Kauppi juniorivuosien valmentajaansa, jonka viisaat sanat kantoivat häntä eteenpäin myös pahan loukkaantumisen iskettyä.

Jaa artikkeli