Inssi-Divarin kaikki ottelut SalibandyTV:ssä – avausviikonlopun ottelut maksuttomia

Salibandyn miesten toiseksi korkeimman sarjatason Inssi-Divarin kausi pyörähtää käyntiin lauantaina 17.9. Kaikki sarjan ottelut ovat katsottavissa SalibandyTV:ssä.

Aiemmin tällä viikolla Salibandyliiton kanavissa kerrottiin, että Divari kulkee jatkossa nimellä Inssi-Divari. Taustalla on merkittävä ja monivuotinen kumppanuus Insinööriliiton kanssa.

Sarjan kaikista otteluista on viime kausien tapaan tarjolla suora ottelulähetys. Kanava on kuitenkin vaihtunut Solidsportista SalibandyTV:seen. SalibandyTV on Salibandyliiton uusi videoalusta, joka kokoaa kattavasti lajin lähetykset yhteen kanavaan.

SalibandyTV-kokonaisuuteen kuuluvat verkkosivusto osoitteessa salibandy.tv sekä Android– ja iOS-striimaussovellukset. SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa että tietokoneella. SalibandyTV:n käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen.

Inssi-Divarin avausviikonlopun ottelut lauantaina 17.9. ja sunnuntaina 18.9. ovat katsottavissa maksutta. Tämän jälkeen SalibandyTV:seen ja Inssi-Divarin lähetyksiin lisätään maksutoiminnot.

– Inssi-Divari on SalibandyTV:n kärkituote maajoukkueiden ohella. Maksuton avausviikonloppu markkinoi hyvin uutta videoalustaa sekä Inssi-Divaria. Samalla saamme lisää varmistusta SalibandyTV:n toiminnasta ennen kuin liitämme maksutoiminnot palveluun. Inssi-Divarin lähetysten hinnoittelu tulee olemaan samankaltainen kuin viime kaudella, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi.

Avausviikonlopun ottelut:

Lauantai 17.9.
klo 14 SaiPa-M-Team
klo 17 Tiikerit-Hawks
klo 17 Steelers-Karhut
klo 17 Josba-LNM
klo 17 Happee Steamers-Koovee
klo 18 Rangers-O2-Jyväskylä
klo 18.30 ÅIF-SalBa

Sunnuntai 18.9.
klo 15.30 Koovee-Hawks
klo 16 SaiPa-LNM
klo 18 M-Team-Tiikerit

Lue lisää:
SalibandyTV nyt livenä – katso tietopaketti salibandyn lähetyksistä
Divari on nyt Inssi-Divari – sarjalla uusi ilme ja omat verkkosivut
Näin Inssi-Divarissa pelataan kaudella 2022-2023

 

Jaa artikkeli