Inssi-Divari

Divari on nyt Inssi-Divari - sarjalla uusi ilme ja omat verkkosivut

Insinööriliiton ja Salibandyliiton viime keväänä solmima yhteistyösopimus näkyy eritoten miesten Divarissa, joka on tästedes viralliselta nimeltään Inssi-Divari.

Miesten toiseksi korkein sarjataso on saanut Insinööriliitosta merkittävän tukijan ja pääyhteistyökumppanin. Paitsi sarjan uusi nimi, kumppanuus ulottuu ja näkyy laajemmin. Sarjan seuraaminen helpottuu, kun Inssi-Divarilla on jatkossa omat nettisivunsa F-liigan tapaan. Uutisten lisäksi sivustolta löytyy kaikki Inssi-Divaria koskeva informaatio.

– Inssi-Divari on mielenkiintoinen ja tunteita herättävä sarja, jonka tapahtumista kerrotaan nyt erillään muusta Salibandyliiton uutisvirrasta. Tällä on haettu erottuvuutta, mutta oma sivusto on myös yksi osa Inssi-Divarin brändinrakentamista ja -hallintaa. Sarjan logo on myös uudistunut ja värimaailmaan on haettu yhtenäisyyttä Insinööriliiton ilmeen kanssa, kertoo sopimusta neuvotellut Salibandyliiton kaupallisten asioiden päällikkö Timo Toivonen.

Inssi-Divarin otteluita voi seurata uudessa SalibandyTV:ssä seurojen tekeminä tuotantoina. Kaikki sarjan ottelut näkyvät SalibandyTV:ssä. Lisätietoja lähetyksistä ja niiden hinnoittelusta tulee tällä viikolla.

Salibandyliittoa ja Insinööriliittoa yhdistää samankaltainen arvopohja, kun kaksi yleishyödyllistä yhdistystä kohtaavat. Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka tehtävänä on edistää, valvoa ja ohjata maamme salibandyn ja sählyn harrastusta ja kehitystä. Rekisteröityjä pelaajia salibandyllä on yli 50 000 ja harrastajia 300 000.

 

Inssi-Divari joukkueet

– On hienoa saada vihdoin yhteistyö konkreettisesti käyntiin Inssi-Divarin myötä. Haluamme tällä yhteistyöllä korostaa lajiin liittyvän teknologisen osaamisen lisäksi sitä, että kannattaa pitää omasta työkyvystä huolta sekä opiskelemalla että liikkumalla, Insinööriliiton järjestöjohtaja Tommi Grönholm kommentoi.

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta yli 70 000 jäsentä. Insinööriliitto tarjoaa jäsenilleen erilaisia palveluja ja tukea työelämän eri vaiheissa. Jäsenistöön kuuluu insinöörejä ja tekniikan alan asiantuntijoita opiskelijoista eläkeläisiin yksityisellä, kunta- ja valtiosektorilla.

– Koska salibandy ei ole ammattilaislaji, yhtenä tavoitteena on tuoda pelaajat lähemmäksi kouluja ja työelämää. Salibandyliitto kannustaa urheilun ohella pitämään huolta myös opinnoista ja työelämään valmistautumisesta, Toivonen lausuu ja jatkaa:

– Inssi-Divari on yhteistyön näkyvin kokonaisuus, mutta jatkossa on muutakin luvassa. Insinööriliitto haluaa olla tukemassa myös salibandyn harrastamista ja junioritoimintaa, kuten Salibandyliiton pelaajapolkua MAAJOUKKUETIEtä ja Salibandyliiton kesätapahtumia.

Osapuolten välisen markkinointi- ja sponsorointisopimuksen kesto on kolme vuotta.

Inssi-Divari

Jaa artikkeli