Elinvoimaiset seurat, paras salibandymaa, suosion kasvu - katso mitä salibandyn uusi strategia pitää sisällään

Salibandyn strategia vuoteen 2026 nojaa vanhaan, mutta on kokenut myös uudistuksia. Toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta esittelee strategian pääkohdat juuri valmistuneessa videossa.

Suomalaisen salibandyn strategia vuoteen 2026 hyväksyttiin liiton kokouksessa marraskuun lopussa, mutta valmistelutyötä on tehty laaja-alaisesti eri toimijoita kuullen noin parin vuoden ajan.

– Haluamme edelleen pitää kiinni missiostamme Love the way you play! Se kuvastaa sitä salibandyn monimuotoisuutta ja niitä erilaisen harrastamisen tapoja ja sitä, että riippumatta iästä, sukupuolesta, roolista tai pelaamisen tasosta, jokainen voi löytää salibandysta rakkaan harrastuksen, Ilmivalta kertoo ja jatkaa:

– Muutama asia on kuitenkin tarkentunut. Salibandyn arvopohjaa on tarkennettu. Ne uudessa strategiassa ovat vastuullisuus, avoimuus, yhteisöllisyys ja ennakkoluulottomuus.

– Vastuullisuus korostuu kaikessa tekemisessä yhteiskunnassa ja pitää hoitaa viimeisen päälle. Kaikki mitä me teemme pitää olla näkyvää ja arvostelun kestävää. Yhteisöllisyys on voimavara, joka salibandysta kumpuaa ja ennakkoluulottomuus sekä tapa tehdä asioita eri tavalla on ollut salibandylle tunnusomaista ja tätä vaalitaan jatkossakin.

– Tältä arvopohjalta visiomme 2026 on Menestystä – ilolla ja ylpeydellä. Strategiset painopistealueet ovat seurojen elinvoimaisuus, paras salibandymaa ja salibandyn suosion kasvu.

Tutustu myös:
Strategian laajempi esittely salibandy.fi-sivustolla: Visio ja strategia 2026
Strategia pdf-muodossa

Videon toteutus: Markkinointiosakeyhtiö i2

Jaa artikkeli