Joko perehdyit? Elinvoimaiset seurat, paras salibandymaa ja suosion kasvu salibandyn päivitetyn strategian painopistealueita

Suomalaisen salibandyn päivitetty strategia vuoteen 2026 julkaistiin tammikuussa.

Salibandyliiton hallitus hyväksyi strategian viime vuoden lopussa, mutta valmistelutyötä tehtiin laaja-alaisesti eri toimijoita kuullen noin parin vuoden ajan. Salibandyn strategia vuoteen 2026 nojaa vanhaan, mutta on kokenut myös uudistuksia.

Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta esittelee strategian pääkohdat videolla

– Haluamme edelleen pitää kiinni missiostamme Love the way you play! Se kuvastaa sitä salibandyn monimuotoisuutta ja niitä erilaisen harrastamisen tapoja ja sitä, että riippumatta iästä, sukupuolesta, roolista tai pelaamisen tasosta, jokainen voi löytää salibandysta rakkaan harrastuksen, Ilmivalta kertoo.

Salibandyn arvopohjaa on tarkennettu. Arvoja ovat vastuullisuus, avoimuus, yhteisöllisyys ja ennakkoluulottomuus.

– Vastuullisuus korostuu kaikessa tekemisessä yhteiskunnassa ja pitää hoitaa viimeisen päälle. Kaikki mitä me teemme pitää olla näkyvää ja arvostelun kestävää. Yhteisöllisyys on voimavara, joka salibandysta kumpuaa ja ennakkoluulottomuus sekä tapa tehdä asioita eri tavalla on ollut salibandylle tunnusomaista ja tätä vaalitaan jatkossakin.

– Tältä arvopohjalta visiomme 2026 on Menestystä – ilolla ja ylpeydellä. Strategiset painopistealueet ovat seurojen elinvoimaisuus, paras salibandymaa ja salibandyn suosion kasvu, Ilmivalta selventää.

Painopistealueita on avattu tarkemmin seuraavissa kuvissa.

 

Perehdy koko strategiaan: Salibandyn Visio ja strategia 2026

Jaa artikkeli