Tulospalvelun ohjeet

Viimeksi päivitetty 29.11.2018 16:36

Tulospalvelun ohjeet on jaettu kahteen kategoriaan:
1) Sarjoihin joissa on käytössä sähköinen ottelupöytäkirja.
2) Sarjoihin joissa on käytössä perinteinen paperinen ottelupöytäkirja.

Palvelusivuston kirjautumisosoite on aina www.palvelusivusto.fi/fb Tarkista, että osoitteessa on /fb -pääte, muuten kirjautuminen ei onnistu. Jos kirjautumiseen käytettävää joukkuetunnusta ei ole, tiedustele sitä ensisijaisesti omalta sarjavastaavalta.

Tulospalvelun päivystys:
Kilpailukauden aikana on kaikkina viikonloppuina klo 9-17 tulospalvelun päivystys. Tulospalvelupäivystyksen yhteystiedot ovat puh. 044- 737 4168 ja sähköposti tulospalvelu(a)salibandy.fi. Kaikki tulospalveluun liittyvät yhteydenotot (esim. pelaajakiinnitykset ja reaaliaikaisen tulospalvelun ylläpito) viikonloppuisin päivystykseen. Arkisin yhteydenotot suoraan sarjavastaavaan.

SARJAT, JOISSA ON KÄYTÖSSÄ SÄHKÖINEN OTTELUPÖYTÄKIRJA (REAALIAIKAINEN TULOSPALVELU):

Tulospalvelun ohje, versio 3.1. (8.11.2018) Sarja- ja ottelukokoonpanon lisäämisen ohje, versio 2.4. (29.11.2018)

Ottelun kokoonpanon voi ilmoittaa Palvelusivustolla jo edellisenä päivänä. Ottelun kokoonpanon tallentaminen onnistuu myös yleisimmillä mobiililaitteilla.

Ottelun toimihenkilöt ja avauskenttä (käytetään täysin sähköisessä tulospalvelussa) Ottelun toimihenkilöt (turnauksissa) Pelaajalista (ei käytetä täysin sähköisessä tulospalvelussa) Apupöytäkirja


Tutustu myös:

Tilastointikoneen java-asetukset pitää olla kunnossa!
Tulospalvelun tekemiseen vaaditaan kone, jossa on java asennettuna. Ohjelma ei ole riippuvainen tietystä internet-selaimesta, sillä tulospalvelun teko aukeaa erillisessä java WebStart -konsolissa.

TURNAUSMUOTOISET SARJAT, JOISSA EI KÄYTETÄ SÄHKÖISTÄ OTTELUPÖYTÄKIRJAA:

Vastuujoukkueen tuloslähetys (6.11.2017)

Käytössä silloin kun ottelut tilastoidaan paperiselle ottelupöytäkirjalle ja lopputulokset lähetetään liittoon Palvelusivuston kautta. Tuloslähetys on aktiivisena vastuujoukkueelle vain pelipäivänä!

Sarjakokoonpanon lisäämisen ohje turnausmuotoisiin sarjoihin (12.9.2017)

Sarjakokoonpanoja ei ilmoiteta D-G juniorisarjoissa!

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.