Tulospalvelun ohjeet

Viimeksi päivitetty 20.12.2019 12:26

Tulospalvelun ohjeet on jaettu kahteen kategoriaan:
1) Sarjoihin joissa on käytössä sähköinen ottelupöytäkirja.
2) Sarjoihin joissa on käytössä perinteinen paperinen ottelupöytäkirja.

Palvelusivuston kirjautumisosoite on aina www.palvelusivusto.fi/fb Tarkista, että osoitteessa on /fb -pääte, muuten kirjautuminen ei onnistu. Jos kirjautumiseen käytettävää joukkuetunnusta ei ole, tiedustele sitä ensisijaisesti omalta sarjavastaavalta.

Tulospalvelun päivystys:
Kilpailukauden aikana on kaikkina viikonloppuina, aina kun sarjaotteluita pelataan, tulospalvelun päivystys klo 9-17. Tulospalvelupäivystyksen yhteystiedot ovat puh. 044- 737 4168 ja sähköposti tulospalvelu(at)salibandy.fi. Tulospalvelun puhelinnumeroon voi lähettää myös WhatsApp viestejä. Kaikki tulospalveluun liittyvät yhteydenotot (esim. pelaajakiinnitykset ja reaaliaikaisen tulospalvelun ylläpito) viikonloppuisin päivystykseen. Arkisin yhteydenotot suoraan sarjavastaavaan tai liiton normaaliin asiakaspalveluun.

SARJAT, JOISSA ON KÄYTÖSSÄ SÄHKÖINEN OTTELUPÖYTÄKIRJA (REAALIAIKAINEN TULOSPALVELU):

Tulospalvelun ohje, versio 3.3. (8.10.2019) Sarja- ja ottelukokoonpanon lisäämisen ohje, versio 2.8. (20.12.2019)

Kaudesta 2019-20 lähtien myös joukkueen toimihenkilöt merkitään sarja- ja otteluiden kokoonpanoihin! Lisäksi yksittäisiin otteluihin ja turnausmuotoisiin otteluihin on tehty erilaiset ottelukokoonpano työkalut. Yllä oleva kokoonpanojen ohje on päivitetty näiltä osin. Ottelun kokoonpanon voi ilmoittaa Palvelusivustolla 2 vrk ennen ottelua. Kokoonpanojen tallentaminen onnistuu myös yleisimmillä mobiililaitteilla.

Ottelun voi tilastoida myös ilman otteluun lisättyjä joukkueen toimihenkilöitä! Joukkueet ovat vastuussa omien otteluidensa kokoonpanojen ilmoittamisesta ja niiden oikeellisuudesta!

Pelaajalista (ei käytetä täysin sähköisessä tulospalvelussa) Apupöytäkirja


Tutustu myös:

Tilastointikoneen java-asetukset pitää olla kunnossa!
Tulospalvelun tekemiseen vaaditaan kone, jossa on java asennettuna. Ohjelma ei ole riippuvainen tietystä internet-selaimesta, sillä tulospalvelun teko aukeaa erillisessä java WebStart -konsolissa.

TURNAUSMUOTOISET SARJAT, JOISSA EI KÄYTETÄ SÄHKÖISTÄ OTTELUPÖYTÄKIRJAA:

Vastuujoukkueen tuloslähetys (6.11.2017)

Käytössä silloin kun ottelut tilastoidaan paperiselle ottelupöytäkirjalle ja lopputulokset lähetetään liittoon Palvelusivuston kautta. Tuloslähetys on aktiivisena vastuujoukkueelle vain pelipäivänä!

Kaikkien joukkueiden tulee ilmoittaa sarjakokoonpanonsa Palvelusivustolla (ohje ylempänä) ellei toisin ole määrätty sarjavastaavan toimesta. Niiden joukkueiden, joiden sarjoissa on käytössä sähköinen ottelupöytäkirja, tulee myös ilmoittaa otteluiden kokoonpanot Palvelusivustolla.

F-G junioreissa ei käytetä sähköistä ottelupöytäkirjaa. Näissä pienimpien lasten sarjoissa on käytössä turnauskortti.

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.