“Yhdessä syöpää vastaan” - Illan Suomi-Norja pelataan Tiia Kollinin muistolle

U19-nuorten MM-kisat pelataan para-aikaa Lahdessa. Illan Suomi-Norja alkusarjaottelu on Tiia Kollinin muisto-ottelu.

Salibandyperhe menetti tärkeän henkilön, kun vain 36-vuotias entinen F-liigan ja U19-maajoukkuepelaaja Tiia Kollin menehtyi syöpään. Tiia sai syöpädiagnoosin vuonna 2021 esikoisensa ollessa vain 11 kuukauden ikäinen. Syöpä luultiin kukistetuksi, mutta keväällä 2023 selvisi, että syöpä oli hiljaisuudessa levinnyt sisäelimiin ja siitä alkoi taisto aggressiivista triplanegatiivista rintasyöpää vastaan, joka päättyi aivan liian nopeasti.

Koko salibandy-yhteisö on murtunut tapahtumasta ja Tiian muistoa kunnioittaaksemme olemme perustaneet Roosa nauha -keräyksen. Lisäksi, 10.5. klo 19 U19 naisten MM-kisojen Suomi-Norja ottelu Lahdessa pelataan Tiian muisto-otteluna. Ottelussa Suomen joukkue kantaa Roosa nauhoja.

Ottelussa esiintyy laulaja Catharina Zühlke, joka on vallannut kuulijoiden sydämet voimakkaalla lauluäänellään ja tunteikkaalla tulkinnallaan. Hänen musiikillinen matkansa alkoi Suomen Idols -kilpailusta vuonna 2013, ja siitä lähtien hän on hurmannut yleisönsä menestyen kärkisijoille Suomen Uuden Musiikin Kilpailuissa vuosina 2017 ja 2020. Catharina on myös aktiivinen hyväntekeväisyyden puolestapuhuja. Hän on mukana monissa tukikampanjoissa, jotka tukevat niitä, jotka tarvitsevat apua eniten.

Pyyntömme Sinulle: Lähde kanssamme hyökkäykseen syöpää vastaan. Lahjoita keräykseen, jotta voimme tukea ja auttaa taistelussa muita pelikavereita, äitejä, työkavereita tai perheenjäseniä.

Pienikin lahjoitus auttaa, voit lahjoittaa helposti Roosa nauha -kampanjasivullamme:

Salibandyperheen ajatukset ovat Tiian läheisten luona.

Jaa artikkeli