Perhepäivä

Video: Sokos Hotels Perhepäivä keräsi suursuosion – lähes tuhat osallistujaa

Sokos Hotelsin Onni Orava, Ryhmä Haun Samppa ja Vainu, F-liigan haukkamaskotti – kattaus perheen pienimmille oli kova Sokos Hotelsin perhepäivässä torstaina. Ryhmän Haun meet ‘n’ greet keräsi yli 100 metrin jonon innokkaita perheitä.

Perhepäivä oli osa U19-naisten salibandyn MM-kisojen tapahtumaa. Kisat pelataan 8.–12. toukokuuta Lahden Suurhallilla. Sokos Hotels Perhepäivä järjestettiin yhteistyössä Sokos Hotelsin ja MLL Lahden yhdistyksen kanssa

Vetonauloiksi nousseiden maskottien lisäksi perheitä viihdyttivät myös mm. kasvomaalauspiste, fanikylttien askartelu, SäbäkipinäSirkuksen liikunnallinen aktiviteettialue, pomppulinnat sekä erilaisia ulkopelit. Kaikkiaan Perhepäivään osallistui arviolta 900-1000 ihmistä.

 

Torstaina pelattiin myös MM-kisojen herkullisin alkusarjaottelu, kun Suomi ja Ruotsi kohtasivat. Tällä kertaa Ruotsi oli Suomea edellä selkein 9–3-numeroin. Turnauksen jatkopelit pelataan lauantaina ja sunnuntaina.

Suomen Salibandyliitto ry ja sen 100-prosenttisesti omistama SSBL Salibandy Oy (F-liiga) solmivat tuoreeltaan ennen MM-kisoja jatkoyhteistyösopimuksen Sokos Hotels -ketjun kanssa. Uusi sopimus ulottuu aina vuoden 2025 loppuun saakka.

Salibandyn ja Sokos Hotelsin nyt sovittu kumppanuus on luonteva jatko aikaisemmalle, monivuotiselle yhteistyölle. Sokos Hotels näkyy jatkossa maajoukkueissa, F-liigassa ja toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Divarissa.

Jaa artikkeli