Vauhdikasta menoa ja kuntapäättäjiä SunSäbä-kiertueella

Kesäkelit tulivat takaisin ja samalla SunSäbä-kiertueen huipennus lähestyy. Jäljellä on enää viisi tapahtumaa, joista kolme on jo tällä viikolla!

SunSäbä-kiertueen vauhti ei hyydy, sillä torstaina 2.9 kiertue on Turussa, lauantaina 4.9 Heinolassa ja sunnuntaina 5.9 Lahdessa. Kiertueen viimeiset tapahtumat ovat edessä sitten ensi viikolla Orimattilan ja Järvenpään alueilla. Helsingin Triplan tapahtuma on valitettavasti jouduttu perumaan.

Turussa tapahtuma rakennetaan Wäinö Aaltosen koulun pihalle, jossa päivällä liikkumaan pääsevät eskarilaiset ja iltapäiväkerhoryhmät Airiston Salibandy seuran kanssa. Illasta multisport-alustalla nähdään naisten ja miesten näytösottelut sekä Stadiumin Säbätaiturikilpailu.

Lauantaina Heinolan tapahtumassa pääsee koko perhe liikkumaan ja kokeilemaan salibandya, sillä aamu alkaa heti klo 10 tyttösäbällä ja junioreiden peleillä. Aamupäivästä järjestävä seura SB Heinola esittelee naperosählyä ja harrasteryhmiään. Heinolan torille kannattaa siis tulla heti aamusta mukaan katsomaan ja ihmettelemään toimintaa. Multisport-alustalla vauhtiin pääsevät myös kuntapäättäjät ja opettajat, kun he pelaavat toisiaan vastaan. Tekemistä ja katsottavaa riittää koko 10-15.30 ajaksi. Tarkan ohjelman löydät täältä.

Tämän viikon SunSäbät eivät kuitenkaan lopu vielä lauantaihin, sillä sunnuntaina viikon kruunaa Lahden tapahtuma! Tapahtuma-alue rakennetaan Lahden Suurhallin eli Lahti Energia Areenan kupeeseen. Tapahtuma alkaa jo klo 9, sillä junioreiden pelit starttaavat heti aamutuimaan ja jatkuvat kahteen saakka. Klo 11.30-12 multisport-alustalla pelataan näytösottelu. Alue on suljettuna klo 13.45-16.30, sillä Lahti Energia Areenalla pelataan klo 14 alkaen Suomi–Ruotsi maaottelu! Vauhtia päivästä ei siis puutu, kun salibandy-ihmiset saapuvat Lahteen. Maaottelun jälkeen SunSäbä-alue aukeaa uudellaan klo 16.30 ja päivän päättää Stadiumin Säbätaituri-kilpailu.

Kaikista tämän viikon SunSäbä-tapahtumista löytyy jälleen MM-kisakumppaneiden oheispisteet. Slapshooterin pisteellä pääsee mittaamaan oman laukauksen tarkkuutta ja Tupla+ pisteellä laukauksen kovuutta. Carunan Säbäfortunassa ja Ideaparkin ringissä mitellään vielä viimeisistä paikoista lajien SM-finaaleihin. Lisäksi Fisherman’s Friend ja Tupla+ tarjoavat tapahtumaväelle pieniä maistiaisia.

Toinen kesäkiertueemme Tupla+ Katusähly huipentuu tällä viikolla lauantaina Vantaan finaaleissa! Otteluohjelma ja päivän aikataulu julkaistaan myöhemmin tällä viikolla.

Jaa artikkeli