Tulossa huhtikuussa! Junioreiden alueellisten sarjojen parhaimmiston yhteinen huipennus

Ensimmäistä kertaa junioreiden alueelliset kilpasarjat huipentuvat ylialueellisessa lopputurnauksessa. Eri ikäluokkien yhteinen loppuhuipennus pelataan 23-.24. huhtikuuta.

Formaatti eri alueiden kilpasarjojen parhaiden yhteiselle lopputurnaukselle on uusi ja tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa. Ikäluokkakohtaiset lopputurnaukset pelataan kuuden joukkueen turnauksina.

– Juniorisarjojen uudistumisen myötä alueellisten kilpasarjojen kärjen ei ole enää mahdollista päästä – esimerkiksi play off -karsintojen kautta – haastamaan ylemmän sarjatason joukkueita, joten yhteinen ylialueellinen lopputurnaus alueellisten kilpasarjojen parhaimmistolle tarjoaa tilaisuuden tasonmittaukseen, näkee Salibandyliiton sarjavastaava Timo Kankkunen tapahtuman tarpeellisuuden.

Lopputurnauksen ikäluokat ovat P21, P18, P16, P15 ja T16.

Ikäluokkakohtaiset lopputurnaukset pelataan kuuden joukkueen turnauksina kahdessa kolmen joukkueen lohkossa lauantaina 23.4. Sunnuntaina 24.4. vuorossa ovat välierät, ottelut sijoista 5-6 ja mitalipelit.

P21-sarjassa peliaika on 3×15 minuuttia tehokasta peliaikaa, muissa ikäluokissa 3×15 min. juoksevaa peliaikaa.

Salibandyliitto vahvistaa ja tiedottaa lopputurnauksen paikkakunnan, lohkot ja otteluohjelman huhtikuussa, kun turnaukseen sijoitusten perusteella oikeutetut joukkueet ovat selvillä.

Jaa artikkeli