SunSäbä mukana liikkeen supertapahtumassa Gymnaestradassa

Tampereella 9. – 12.6.2022 järjestettävä Gymnaestrada on monipuolinen tapahtuma. Tapahtumapäivien aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa.

Gymnaestradaan odotetaan 12 000 osallistujaa ympäri Suomen esiintymään, kilpailemaan, katsomaan, kokemaan ja nauttimaan tapahtuman tunnelmasta ja näytöksistä. Esillä on paljon myös muita lajeja. Salibandyliitto on mukana SunSäbä-pelialustalla Tampereen Messukeskuksen, D-hallin edustalla. Pisteelle saa tulla kokeilemaan ulkona pelaamista ja kenttä on kaikille avoin sekä maksuton. Pelivarusteet löytyvät paikan päältä ja myös kaverit saa napata mukaan pihapeleihin.

Tapahtuman nettisivut löytyvät täältä.

Tapahtumaviikko on paketissa! SunSäbä näyttäytyi tapahtumassa Multisport-alustan kanssa, johon kaikilla oli vapaa pääsy. Kiertuepromoottori Minja Kolkko tiivistää tunnnelmat viime viikon tapahtumasta:

🌞 Tapahtumassa oli loistava tunnelma ja kaikki olivat liikkeellä hyvällä mielellä

🌞 SunSäbä-piste oli kaikille avoin

🌞 Kentällä syntyi viikon aikana tiukkoja ja hyvänhenkisiä pelejä kokeilijoiden kesken
🌞 Pisteellä kävi paljon sekä jo harrastavia, mutta myös muiden lajien parista tulevia

🌞 Etenkin yksi hetki jäi mieleen. Kentän laidalta kuului joukkuekaverin heitto toiselle kaverille, että: “Onneksi suostuttelit meidät kokeilemaan, tää oli tosi hauskaa!”

🌞 Uusia lajeja kannattaa kokeilla – myös oman mukavuusalueen ulkopuolelta

🌞 Toisessa lajissa opittu taito tukee vahvasti myös toista harrastusta – Monilajisuus kannattaa!

Seuraava SunSäbä-tapahtuma järjestetään 6.8. Helsingissä M-team ja Hawks toimesta. Tupla+ Katusähly-kiertue jatkaa läpi kesän! Katso kiertueaikataulu löytyy täältä.

Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli