SunSäbä-kiertueen viimeinen viikko käynnistynyt

Kesä alkaa olla lopuillaan ja SunSäbä-kiertueen viimeiset kaksi tapahtumaa ovat tällä viikolla. Viimeisissä tapahtumissa liikkuu jälleen paljon koululaisia ja seuran omaa väkeä. Lisäksi kuntapäättäjät pääsevät Orimattilassa kokeilemaan multisport-alustaa.

Toinen kesäkiertue Tupla+ Katusähly huipentui viikonloppuna finaaleihin ja tällä viikolla startataan vielä viimeiseen SunSäbä viikkoon. Kiertue rakennetaan tänään Orimattilaan, jossa se on tapahtumaa huomiseen saakka. Lisäksi tapahtuma rakentuu sunnuntaina Järvenpäähän, jossa kiertue ja paikallinen seura SB-97 liikuttavat koululaisia myös maanantaina.

Molemmilta tapahtumapaikkakunnilta on vielä mahdollista lunastaa viimeiset paikat eri lajien SM-finaaleihin, kun Carunan Säbäfortuna, Stadiumin Säbätaituri ja Ideapark Rinki ovat avoinna koko ajan, kun tapahtumat ovat muutenkin auki. Ideapark Ringissä pelaajat haastavat toisiaan 1 vs 1 peleihin, joista voittaja etenee aina eteenpäin. Pelit pelataan 2 minuutin erinä ja päivän päätteeksi voittaja palkitaan paikalla SM-finaaliin naisten EFT-turnaukseen lokakuulle. Liput turnaukseen ovat tulossa myös pian myyntiin, joten pysy kuulolla.

Orimattilassa päivä starttaa jo tänään kello 16 vapaalla peliajalla Keskusurheilukentällä. Tapahtumapaikalla riittää tilaa missä pelailla sekä tänään että huomenna. Tämän illan aikana ohjelmassa on viisi näytösottelua, joissa pelaa junioreiden joukkueita, kuntapäättäjiä ja naisten joukkue. Huomenna tiistaina klo 9-14 koululaiset valtaavat pelialustan ja MM-kumppanipisteet, kun he pääsevät luokkiensa ja Orimattilan Jymyn opastamana kokeilemaan salibandya. Myös tiistaina on luvassa kolme näytösottelua (P14, P15 ja miehet) ja lisäksi Stadiumin Säbätaituri kilpailu. Tarkemman aikataulun löydät täältä.

Tämän vuoden SunSäbä-kiertueen kruunaa Järvenpään kaksipäiväinen tapahtuma. Sunnuntaina 12.9. on edessä pitkä tapahtumapäivä, joka alkaa jo klo 9 aamulla ja viimeinen peli päättyy klo 20. Päivän aikana useat juniorijoukkueet pelaavat SunSäbä-kentällä ja kiertävät sen jälkeen MM-kumppaneiden pisteillä. Klo 17 SB-97 avaa juhlakautensa VIP-näytösottelun ja palkintojen jaon myötä. Sunnuntain tarkempi aikataulu löytyy täältä. Maanantaina Järvenpään tapahtumassa koululaiset pääsevät vielä viimeisen kerran tälle vuodelle liikkumaan SunSäbän merkeissä. Toivotaan viimeisiinkin tapahtumapäiviin paljon aurinkoa niin ulkona pelaaminen on entistä mukavampaa.

Jaa artikkeli