Seuratoiminnan kehittämistukea jaettiin 3,5 miljoonaa euroa

Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt liikunta- ja urheiluseuroille yhteensä 3,5 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä. Avustuksella kehitetään myös vapaaehtoistyötä seuroissa.

Seuratukea myönnettiin yhteensä 358 hankkeelle. Niistä uusia hankkeita on 246 ja jatkoa aiemmalle hankkeelle 112. Avustukset kohdistuvat 63 eri kuntaan. Seurojen yhteishankkeita on 30.

Salibandyyn liittyviin hankkeisiin saivat saivat tänä vuonna avustusta Blackbirds harrasteliikuttajan palkkaamiseen, FBT Karhut, Hatsina, M-Team, Northern Stars, O2-Jyväskylä, OFBC, Pieksämäen Salibandy, Pirkkalan Pirkat, SalBa, Salon Palloilijat, Santa’s United, SBC Levi, SC Hawks, Seinäjoen Peliveljet, Sport Salibandy, Voimistelu, -urheilu- ja raittiusseura Flanels, Westend Indians ja Vihdin Salisudet.

Katso opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta tiedote sekä lista kaikista avustuksen saaneista

Jaa artikkeli