Salibandyn Tuki -säätiön toisen vaiheen korona-avustukset haettavissa

Toisessa vaiheessa säätiö jakaa avustuksina kaikkiaan noin 75 000 euroa. Hakuaika on 8.5.-15.5.2020.

Koko maailmaa koetteleva koronapandemia on ajanut myös urheilun piirissä toimivat organisaatiot kovien koettelemusten ja selviytymistaistelujen kierteeseen. Salibandyn Tuki -säätiö jakoi hallituksen 28.4.2020 päätöksen mukaisesti 1. vaiheen avustuksia kaikkiaan 77 500 euroa 37 salibandyseuralle.

Nyt säätiö julistaa Salibandyliiton jäsenseuroille 2. vaiheen avustukset haettavaksi koronapandemian aiheuttamiin akuutteihin seurojen taloudellisiin ongelmiin.

Avustusta voi hakea:
a) Seuratoiminnan elinvoimaisuuden turvaamiseen
tai
b) Yhdenvertaisten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen

Kohdan a tuen myöntämisen kriteereissä ensisijaisessa asemassa ovat seurat, joilla on palkallisia päätoimisia työntekijöitä, paljon vuoroja yksityisissä liikuntatiloissa ja/tai seuran omia tai omistamansa halliyhtiön hallinnoimia liikuntatiloja. Kriteereissä painotetaan myös merkittäviä tulonmenetyksiä, jotka seura on koronan vuoksi kohdannut.

Kohdan b tuen myöntämisen kriteereissä ensisijaisessa asemassa ovat seurat, joilla on valmiiksi luotuja järjestelmiä, toimintatapoja tai rahastoja tukea esim. vähävaraisten harrastusmahdollisuuksia. Molempiin kohteisiin avustusta ei voi hakea.

Toisessa vaiheessa säätiö jakaa avustuksina kaikkiaan noin 75.000 euroa.

Hakuaika on 8.5.-15.5.2020.

Avustukset haetaan erillisellä hakulomakkeella ja liitteeksi tulee toimittaa seuran tuloslaskelma ja tase viimeksi toimitetusta tilinpäätöksestä. Puutteellisena toimitettuja hakemuksia ei käsitellä.

HUOM! Huhtikuun haussa (vaihe 1.) mukana olleet hakemukset ovat automaattisesti mukana myös toukokuun (2. vaihe) haussa. Seuroilla on mahdollisuus täydentää hakemustaan niin halutessaan.

Haku suoritetaan hakulomakkeella, joka löytyy täältä.

Haku-uutinen löytyy myös tukisäätiön sivuilta.

Lisätiedustelut: Jari Kinnunen, säätiön asiamies 0400 529 000, jari.kinnunen(at)salibandy.fi

Lue myös: Tukea salibandyseuroille koronan aiheuttamaan ahdinkoon

Jaa artikkeli