Kuvituskuva

Salibandyn sarjatoiminta tauolla 10.1.2021 asti koko maassa

Salibandyliitto on tehnyt lisää linjauksia alkuvuoden otteluiden ja tapahtumien osalta.

Marraskuun lopussa linjattiin, että Salibandyliiton alainen kilpailutoiminta on keskeytettynä aikavälillä 1.–31.12.2020. Reilu viikko päätöksen jälkeen Etelä-Suomen alueen kilpailutoiminnan keskeyttämistä jatkettiin 10.1.2021 asti.

Nyt Salibandyliitto on päättänyt laajentaa 10.1.2021 asti ulottuvaa kilpailutoiminnan keskeyttämistä on koskemaan koko maata. Tämä koskettaa aikavälillä 1.–10.1.2021 kaikkiaan yli 1200 ottelua. Siirrettävien pelien ajankohta vahvistetaan, kun tiedetään varmuudella, milloin kautta voidaan jatkaa.

Kaikessa harjoittelussa aikuisten sekä lasten ja nuorten osalta sisätiloissa tulee noudattaa sairaanhoitopiirien ja kuntien/kaupunkien antamia suosituksia ja ohjeita, jotka voivat olla erilaisia paikkakuntien/sairaanhoitopiirien välillä ja muuttuvat koronaepidemian eri vaiheiden mukaan.

Keskeytys vaikuttaa jo aiemmin kerrotun mukaisesti myös MAAJOUKKUETIE-tapahtumiin. Niitä ei järjestetä 10.1.2021 saakka. Väliin jääville tapahtumille pyritään mahdollisuuksien mukaan löytämään uudet ajankohdat tuonnempana. Tämä järjestely koskee neljää alkuvuoden tapahtumaa (B-, C- ja D-tytöt sekä B-pojat).

Keskeytys ei koske salibandyn pääsarjoja eli F-liigan miesten ja naisten sarjoja ja miesten Divaria, jotka jatkuvat alueelliset yleisörajoitukset huomioiden.

Salibandyliiton hallitus linjasi perjantain (11.12.) kokouksessaan, että
liiton sarjat pyritään lähtökohtaisesti viemään läpi normaalin kilpailukauden puitteissa, mutta ottelusiirtojen ja koronatilanteen epävarman jatkon takia, kilpailukautta mahdollista jatkaa 31.5.2021 saakka.

Salibandyliitto seuraa viranomaispäätöksiä ja koronatilanteen ja tekee tällä tietoa seuraavan kerran linjauksia kilpailutoiminnan jatkosta heti vuoden 2021 alussa.

Kaikki koronaohjeet: salibandy.fi/korona

Jaa artikkeli