Salibandyliitossa lomautuksia YT-neuvotteluiden tuloksena

Lomautuksista huolimatta Salibandyliitto valmistelee kautta 2020-2021 suunnitelmien mukaisesti.

Salibandyliiton henkilöstöä koskeneet yhteistoimintaneuvottelut saatiin päätökseen viime viikolla. Syynä YT-neuvotteluille oli työn tilapäinen väheneminen koronapandemian ja sen tuomien rajoitusten johdosta. 

Neuvottelujen tuloksena Salibandyliiton henkilöstöä lomautetaan siten, että kokonaisuudessaan lomautusten määrä on vajaat 100 työviikkoa, ja lomautusten kesto vaihtelee henkilöittäin kahdesta kuuteen viikkoon.

Toteutamme henkilöstön lomautukset 27.4. ja 9.8. välisenä aikana porrastetusti henkilöittäin ja toiminnoittain. Lomautusten kesto vaihtelee eri toimintasektoreilla ja tehtäväkuvissa töiden vähenemisen perusteella, ja ne voivat keskeyttää työntekijän työnteon kokonaan tai lyhentää hänen säännöllistä viikoittaista työaikaansa. Lomautukset voivat toteutua myös yhdessä tai useammassa osassa.

– Näin toimien tavoitteenamme on myös varmistaa liiton palveluiden toimivuus lomautuksista huolimatta. Lomautusten aikana voi kuitenkin tulla jonkin verran viiveitä eri toiminnoissa ja vastausajoissa, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen kommentoi ja jatkaa:
– Valmistelemme edelleen kilpailukauden 2020-2021 käynnistämistä normaalin aikataulun mukaisesti, mutta tulemme toki tekemään vaihtoehtoisia suunnitelmia kilpailukauden aloituksen mahdollisen viivästymisen varalta.

Jaa artikkeli