Kuvituskuva

Salibandyliiton päivitetty ohjeistus Etelä-Suomen alueelle ja Päijät-Hämeeseen, lisäohjeistusta luvassa viimeistään maanantaina

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja Etelä-Suomen Aluehallintovirasto tiedottivat uusista linjauksista perjantaina. Linjaukset koskevat Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueita. Linjaukset vaikuttavat merkittävästi myös salibandytoimintaan.

Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueet ovat tällä hetkellä epidemian osalta leviämisvaiheessa.

Aluehallintoviraston tiedotteen mukaan kaikkien yli kymmenen hengen yleisten kokousten ja yleisötilaisuuksien kieltäminen Helsingin ja Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla on välttämätöntä heikentyneen epidemiatilanteen vuoksi. Aluehallintovirasto suosittelee painokkaasti välttämään myös kaikkien pienempien kokoontumisten järjestämistä.

Salibandyn osalta linjaukset vaikuttavat Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla seuraavasti:

– Kaikki Salibandyliiton alaiset ottelut keskeytetään heti lauantaista 28.11. lähtien Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla (ei koske miesten ja naisten F-liigaa ja miesten Divaria). Tauko on voimassa vuoden loppuun asti.

– Myös kaikki harjoittelu aikuisten sekä lasten ja nuorten osalta sisätiloissa suositellaan keskeytettäväksi heti Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla(ei koske miesten ja naisten F-liigaa ja miesten Divaria). Keskeytys on voimassa Etelä-Suomen Aluehallintaviraston suosituksen mukaisesti 18.12. asti. Tilannetta harjoittelutauon osalta seurataan ja päivitetään tarpeen mukaan.

– Juniorien valtakunnallisten sarjojen ja miesten Suomisarjan osalta otteluita ei pelata tulevana viikonloppuna (28.–29.11.), jos toinen tai molemmat joukkueista ovat Helsingin ja Uudenmaan tai Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilta.

Muiden alueiden osalta Salibandyliitolta on luvassa viimeistään maanantaina lisää linjauksia. Salibandyliiton koronavarautumisryhmä kokoontuu jälleen maanantaina. Myös Salibandyliiton hallitus käsittelee koronatilannetta perjantaina 27.11.

Linkkejä:

Kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään Helsingin ja Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla maanantaista 30.11. alkaen – pienemmistäkin tilaisuuksista tulisi järjestää vain välttämättömät ja erityisin järjestelyin (Aluehallintavirasto)

Kaikki koronaohjeet: salibandy.fi/korona

Jaa artikkeli