Säbäkipinän oma lukujärjestys - tilaa omasi täältä!

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tarkoitus on saada uusia lapsia ja perheitä lajin pariin, tuoda ylpeyden aihetta jo harrastavien keskuudessa sekä nostaa lajin mielenkiintoa. Uusi Säbäkipinän lukujärjestys on nyt tilattavissa.

Säbäkipinän oma lukujärjestys on suunniteltu 1.-2. luokalla oleville koululaisille. Lukujärjestykseen saa koulutuntien lisäksi merkittyä myös päivän liikunnat – esim kerhot, harjoitukset tai kavereiden kanssa pelailut. Pidetään yhdessä huoli, että liikuntaa tulee lapsille jokaiselle päivälle riittävästi ja monipuolisesti!

Lukujärjestystä voivat tilata kaikki alakoulujen 1.-2. luokkien opettajat sekä Salibandyliiton jäsenseurat, joilla on toimintaa kyseiselle ikäryhmälle. Lukujärjestykset ovat ladattavissa verkkosivuiltamme pdf-versioina, josta niitä jokainen voi halutessaan tulostaa itselleen. Pdf-versio löytyy täältä. Lukujärjestykset ovat suomeksi ja ruotsiksi.

Tilauslomake:

Säbäkipinän tuoteperheeseen kuuluu paljon myös muita varusteita ja materiaaleja. Lue lisää Säbäkipinän nettisivuilta ja tilaa täältä.

Tiina Koivisto
Seuratoimintapäällikkö, länsi
Lasten harrastaminen. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.
Elina Anttonen
Seuratoiminnan kehittäjä
Seuratoiminnan johtamisen apu ja tuki (ml. Tähtiseuratoiminta ja seura360-kehitysprosessit). Suora seuratuki, seuratiedotus (seurakirjeen päätoimittaja), Et ole yksin -hankkeen yhteyshenkilö.

Jaa artikkeli