Säbäkipinän ohjaajan opas kannustaa ja tukee - Näin tilaat omasi

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tarkoitus on saada uusia lapsia ja perheitä lajin pariin, tuoda ylpeyden aihetta jo harrastavien keskuudessa sekä nostaa lajin mielenkiintoa.

Säbäkipinän tuoteperheen ohjaajan opas on suunniteltu helpottamaan aloittamisen kynnystä ja antamaan lisää työkaluja ohjaamiseen.

Mikä on ohjaajan opas? 

Lasten ja nuorten liikunnan parissa toimivat tekevät arvokasta työtä, eikä valmennustyöhön ryhtyminen ole aina helppoa. Se on myös työtä, jossa monesti vain kokemuksen kautta, ja koulutusten tuella, voi kehittyä. Ohjaajan opas on tehty tasoittamaan aloittamisen kynnystä ja helpottamaan aloittavan ohjaajan tai valmentajan työtä. Haluamme oppaalla rohkaista, tukea ja kannustaa!

Kenelle opas on tarkoitettu? 

Aloittaville lasten ohjaajille ja valmentajille, mutta kuka tahansa voi hyödyntää sitä.

Millainen oppaan sisältö on? 

Oppaaseen on kerätty neuvoja ja vinkkejä hyvän ja laadukkaan harjoituskerran elementeistä, ohjaajana toimimisesta, sekä muutamia tuntisisältöjä sovellettavaksi oman ryhmäsi toimintaan.

Mistä oppaan voi saada?

Seura voi tilata oppaan Säbäkipinän materiaalien tilauslomakkeen kautta. Materiaaleihin pääset tästä.

Mitä muuta?

Ohjaaja- ja valmentajapolun alkuvaiheessa kannattaa kurkata koulutusmahdollisuudet. Ensimmäinen porras valmennuskoulutuksissa on Säbäkipinäkoulutus (4 h peruskoulutus), ja tämän jälkeen koulutuspolulla on SBV1 valmentajakoulutus. Jos kiinnostut koulutuksista, kysy rohkeasti omalta seuraltasi mahdollisuutta päästä koulutuksiin ja tutustu koulutustarjontaan täältä.

Lue lisää:

Kuinka kivaa tänään oli? – kysyy Kipinämittari pelin jälkeen lapsilta

Monilajikerhossa riittää iloa ja liikettä – lajeina voimistelu ja salibandy

Säbäkipinän nettisivut

Tilauslomake

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli