Kuinka kivaa tänään oli? - kysyy Kipinämittari pelin jälkeen lapsilta

Kipinämittari on Säbäkipinän tuoteperheeseen kuuluva väline, joka kysyy palautetta lapsilta. Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tarkoitus on saada uusia lapsia ja perheitä lajin pariin, tuoda ylpeyden aihetta jo harrastavien keskuudessa sekä nostaa lajin mielenkiintoa.

Kipinämittari on väline, jolla ohjaaja voi kysyä lapsilta harjoituskerran tai pelin jälkeen palautetta. Se on hauska ja helppo käyttää. Kipinämittari esittää yhden, mutta sitäkin tärkeämmän kysymyksen: kuinka kivaa tänään oli?

-Palautteen kysyminen on äärettömän tärkeää ja monesti toiminnan kannalta se tärkein palaute saadaan heti. Palautteen kysyminen tai sen antaminen ei kuitenkaan arjessa ole aina helppoa. Kipinämittari on tehty Säbäkipinään tämän haasteen taklaamiseksi.

Avaa seuratoiminnan kehittäjä Elina Anttonen, mutta kuka Kipinä-mittarista hyöytyy?

-Kipinämittarista hyötyvät oikeastaan kaikki! Lapset pääsevät kertomaan millaista harjoituksissa tai peleissä oli, ohjaaja voi peilata tuloksia omaan toimintaansa ja seura pystyy saatujen palautteiden pohjalta kehittämään toimintaansa eteenpäin.

Kuka vain voi ottaa Kipinämittarin käyttöön. Tilaa se tästä:

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli