Vielä ehtii mukaan: syksyn koulutuksia ohjaajille ja valmentajille

Salibandyliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia järjestetään ympäri vuoden. Ilmoittaudu viimeistään nyt mukaan syksyn koulutuksiin.

Tarkista oman alueesi koulutustarjonta Suomisportista ja ilmoittaudu mukaan Säbäkipinäkoulutuksiin ohjaajille ja valmentajille. Lisätietoja koulutuksista voi kysyä oman alueesi seuratoimintapäälliköltä.  Kaikki koulutukset lyötyvät Suomisportista hakusanoilla: #säbäkipinä, #sbv1, #salibandy.

Koulutuskuvaukset sekä ilmoittautumis- ja hakuohjeet löydät alla olevasta linkistä:

Jos kuluvan syksyn koulutukset tulevat liian nopeasti, niin ensi vuoden puolella on myös ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia tarjolla. Asia kannattaa laittaa korvan taakse, mikäli valmennuskoulutus kiinnostaa!

Eeva Welling
Seuratoimintapäällikkö, etelä
Aikuisten harrastaminen, erityisryhmät, tapahtumat. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.
Mikko Kaksonen
Seuratoimintapäällikkö, itä
Nuorten harrastaminen, olosuhde- ja vaikuttamistyö. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.
Tiina Koivisto
Seuratoimintapäällikkö, länsi
Lasten harrastaminen. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.
Olli Junttila
Seuratoimintapäällikkö, pohjoinen
Harrastepelaamisen konseptit, monimuotoinen pelaaminen. Alueen seuratuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.

Jaa artikkeli