Säbäkipinän kouluvuosi jatkuu Taiturikisalla - Ilmoittautuminen on auki!

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Säbäkipinän tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja järjestää toimintaa.

Säbäkipinä näkyy kuluvana lukuvuonna myös valtakunnallisesti kouluissa Koululiikuntaliiton kanssa tehtävän yhteistyön kautta. Koululiikuntaliitto (KLL) on aiemmin järjestänyt salibandytoimintaa koulun sisäisten ja koulujen välisten sarjojen muodossa. Koululiikuntaliiton ja Salibandyliiton yhteistyö on tiivistynyt ja KLL tarjoaa entistä monipuolisemmin salibandya, Säbäkipinä-konseptin myötä, alakouluille ympäri Suomea.

Kouluvuosi jatkuu tammikuussa ja luvassa on taituruutta heti vuoden alkuun! Säbäkipinän Taiturikisa kannustaa liikkumaan hauskoin tehtävärastein.

Taiturikisa – mistä on kyse? 

Taiturikisa koostuu neljästä tehtävärastista: tykkivedosta, napakympistä, nappisyötöstä ja kentän valtiaasta.

Milloin? 

Kisailu käynnistyi 14.1. ja päättyy 30.4. Ilmoittautuminen on nyt avattu ja mukaan voi ilmoittautua koko kevään, aina huhtikuun loppuun saakka. 

Kenelle?

Kaikille 1.-6. luokkalaisille! Sarjoja on kaksi 1.-3. luokkalaisille ja 4.-6. luokkalaisille – tuloksia voi ilmoittaa niin yksilö- kuin ryhmäkisaan ja ilman maksimisuoritusmäärää.

Mitä Taiturikisasta saa?

Liike, taituruus ja hauskuus ovat tekemisen keskiössä. Kevään päätteeksi osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. 

Koululiikuntaliiton kanssa tehtävän yhteistyön myötä avautuu mahdollisuus myös kehittää paikallisen seuran ja koulun yhteistyötä. Tsekkaa myös Salibandyliiton sivuilta KLL-yhteistyön vuosikello.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).
Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli