Rekry: Jaakko Kaistinen aloittaa Salibandyliiton sarjavastaavana – toimialueena länsi

Jaakko Kaistinen, 36, aloittaa 2.1.2022 Salibandyliiton sarjavastaavana.

Jaakko Kaistisen toimialue on länsi ja asemapaikkana toimii Salibandyliiton konttori Tampereella. Sarjavastaavan toimenkuvaan kuuluvat alueen sarjatoiminnan kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen sekä yhteistyö alueen seurojen, kuntien, liikuntahallien, alueen seuratoimintapäällikön ja valmennusosaamisen kehittäjien kanssa.

Kaistinen on toiminut salibandyn parissa yli 20 vuotta niin pelaajana, valmentajana, erotuomarina kuin seuratyöntekijänä, joista viimeiseksi mainitussa roolissa kokopäiväisesti lähes kahdeksan vuoden ajan. TPS Salibandyn junioripäällikkö hän oli 2013-2015. Turun-reissun jälkeen Kaistinen on työskennellyt valmennuspäällikkönä yleisseura Muuramen Yrityksessä. Pesti Muuramen Yrityksessä kestää vuoden 2021 loppuun asti.

Kaistinen toimii myös Muuramessa kunnanvaltuutettuna ja kunnanhallituksen jäsenenä.

– Ilman muuta olen iloinen, että tulin valituksi tähän tehtävään ja otan paikan tosi mielelläni vastaan. Saan jatkossakin työskennellä kokopäiväisesti suomalaisen urheilun parissa – ja mikä tärkeintä: itselle hyvin tärkeän lajin parissa. Olen kuullut paljon hyvää Salibandyliitosta työnantajana sekä kollegoista, joiden kanssa saan jatkossa tehdä töitä, Kaistinen iloitsee ja jatkaa:

– Laaja kokemus eri toimenkuvista salibandyn saralla toimii varmasti vahvuutena sarjavastaavan toimenkuvaan. Uskon ymmärtäväni Salibandyliiton tärkeimpien asiakkaiden eli seurojen tarpeita.

Kaistisen perheeseen kuuluu vaimo ja kohta puolitoista vuotta täyttävä poika. Vapaa-aika kuluu perheen ohella monipuolisesti eri lajeja ja kuntoilumuotoja harrastaen. Salibandyä hän pelaa rennolla otteella vitosdivarissa Keski-Suomen lohkossa.

Jaa artikkeli