Rangers tasoitti Divarin finaalivoitot – Markus Fredriksson ratkaisi rankkarista

Eilen Divarin finaaliavauksen Porissa murskaavasti hävinnyt Rangers löysi täksi päiväksi uuden ryhdin ja tasoitti tilanteeksi 1-1 kaatamalla kotonaan Karhut 4-3.

Karhut vastasi isäntien Erik Heleniuksen avausmaaliin nousemalla toisen erän lopulla jo johtoon, mutta Helenius iski uudelleen toisen tauon molemmin puolin. Miehen illan toinen maali syntyi 23 sekuntia ennen toisen erän loppua, ja kolmatta oli pelattu 51 sekuntia, kun hattutempun sinetöinyt osuma muutti tilanteeksi 3-2. Juuso Ahola nosti yhdeksän minuuttia ennen loppua Karhut vielä rinnalle, mutta ratkaisuksi muodostui Rangersin rangaistuslaukaus kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa. Markus Fredriksson viimeisteli Rangersin voitto-osuman ja otteluiksi 1-1.