Pihapeliviikolla kaikki pelaavat - hae pihapelilähettilääksi!

Salibandyn ensimmäinen Pihapeliviikko järjestetään 30.8.-5.9. välisenä ajankohtana. Teemaviikon aikana seurat ympäri Suomen järjestävät erilaisia pihapelimahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisäksi viikon tärkeimpänä tavoitteena on tuoda pelaamisen helppoutta esiin: pelata voi yksin, kaksi tai isommalla porukalla monenlaisissa olosuhteissa.
Haemme teemaviikolle Pihapelilähettiläitä, jotka omalla toiminnallaan innostavat ja kannustavat muita pihapelien pariin.
– Haemme lähettiläiksi pihapeleistä ja esilläolosta nauttivia henkilöitä, jotka haluavat jakaa liikkumisen ja pihalla pelaamisen iloa myös muille. Lähettiläät tulevat olemaan paljon esillä Salibandyliiton kanavissa, joten kannattaa valmistautua lähettiläänä tekemään myös erilaista kuva- ja videomateriaalia. Tärkeimpänä kriteerinä on kuitenkin innostus pelaamista ja muiden innostamista kohtaan,  kertoo pelaamisen kehittäjä Tiina Koivisto.

Sinustako Pihapelilähettiläs?

  • nautit ulkoilmasta ja salibandyn pelaamisesta
  • haluat levittää hyvää fiilistä ympärillesi
  • tykkäät olla esillä ja tehdä erilaista kuva-ja videomateriaalia
  • sitoudut tehtävään: tehtävä vie jonkin verran aikaa jo kesällä ja erityisesti pihapeliviikolla elo-syyskuun vaihteessa
  • haluat innostaa muita liikkumaan erilaisten pihapelien keinoin
  • olet aktiivinen ja valmis heittäytymään uuteen juttuun!

Haemme lähettiläiksi kaiken ikäisiä ja pelitaustaltaan erilaisia henkilöitä. Tarjoamme Pihapelilähettiläille teemaviikon mukaisen vaatetuksen ja vinkkejä ja ideoita lähettiläänä toimimiseen. Hae rohkeasti mukaan!

 

Mikä Pihapeliviikko?

– Idea Pihapeliviikosta tuli yhteisessä kohtaamisessa seurojen kanssa, ja sitä ollaan kevään mittaan viety eteenpäin. Kuukausittaiset tapaamiset ovat hioneet viikon sisältöä yhä paremmaksi, ja nyt olemme vaiheessa, jossa seurat miettivät, minkälaista tarjontaa juuri he haluavat toteuttaa Pihapeliviikolla, kertoo Koivisto.
Pihapeliviikko on yksi uusista kesäpelaamisen konsepteista, jotka tulevat tutuksi salibandyharrastajille tämän kevään aikana. Pihapeliviikkoa ja sen sisältöjä käydään läpi myös alueellisissa tapaamisissa, jotka järjestetään huhti-toukokuun aikana. Lisätietoja tapaamisen ajankohdista ja ilmoittautumislinkit löytyvät täältä.

Säbäkuu on mahdollisuus uudelle harrastajallle

Toisena uutena kampanjana ensi kaudella järjestetään Säbäkuu, jolla on tarkoitus hyödyntää joulukuun MM-kisojen tuomaa  näkyvyyttä lajille. Vuoden alku on aikaa, jolloin moni lapsi kuin aikuinenkin etsii uutta harrastusta. Haluamme ottaa kopin tästä hetkestä ja olla aktiivisesti mukana luomassa mahdollisuuksia tulla lajin pariin myös keskellä kautta. Säbäkuun osalta olemme myös saaneet kevään työpajoissa hyviä toteutusideoita seuroilta ja näitä olemme nyt kehittelemässä konkreettisiksi tuotteiksi, kuten Pihapeliviikolla on tehty.  Myös Säbäkuun toteututusta käydään tarkemmin läpi seuratoimijoille tarkoitetuissa webinaareissa vuoden aikana.
Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli