Seuratapaamiset

Täältä löytyvät kaikki seuratoimijoille tarkoitetut tilaisuudet ja ilmoittautumislinkit tapahtumiin.

Tulevat tapahtumat ja webinaarit

 • Webinaarissa jaetaan tietoa, miten saada seuran vastuullisuustoiminta näkyvämmäksi. Vastuullinen toiminta ja näkyvät vastuullisuusteot tulevat jatkossa olemaan entistäkin merkityksellisempiä vetovoimatekijöitä seuratoiminnassa. Vastuullisuusviestintään on olemassa myös resursseja säästäviä valmiita teknisiä ratkaisuja. Sellaisen alustan tarjoaa mm. Planet Company. Alustasta ja sen mahdollisuuksista salibandyseuroille on webinaarissa kertomassa toimitusjohtaja Matti Miettinen.  Webinaarissa kuullaan myös seuratason case-esimerkki Kooveen vastuullisuustekojen ja -viestinnän taustoista käytännön esimerkein.

  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  Lisätietoja: Jari Kinnunen, @salibandy.fi /  0400 529 000

 • Tiistai 23.4.2024 klo 16:00 – 18:00

  Webinaarissa saat tietoa yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten toimintamallien edistämisestä urheiluseuratoiminnassa. Kuulet myös ajantasaisimmat tiedot siitä, miten yhdenvertaisuus- ja tasa-arvoasiat ovat salibandyssa, kun nostamme esiin huomionarvoisimmat tulokset loppuvuonna 2023 lajiyhteisölle toteutetusta yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokyselystä.

  ​Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  Lisätietoja: Tea Naskali, @salibandy.fi /  040 504 6365

 • Suomalaisen salibandyn kehityspäivät ”Yhdessä kohti maailman parasta salibandya” järjestetään 18.–19.5. Eerikkilässä. Tapahtuma on suunnattu seurojen toiminnanjohtajille, urheilujohtajille, valmennuspäälliköille sekä luottamusjohdolle.

  Tapahtuman avulla halutaan vahvistaa seurojen, Salibandyliiton ja Eerikkilän yhteistä tekemistä ja suuntaa kohti elinvoimaisia seuroja ja maailman parasta salibandymaata.

  Kehityspäivillä hyödynnetään Salibandyliiton ja yhteistyöseurojen toteuttamaa MAAJOUKKUETIE-toiminnan kehitysprosessia, jossa toiminnalle on määritelty visio ja missio sekä konkreettisia keinoja, joiden avulla korkeille asetettuihin tavoitteisiin pyritään pääsemään.

  Lue lisää

  Ilmoittaudu mukaan!

  Lisätietoja: Miikka Lamu, @salibandy.fi / 0400 529 026