Pihapeliviikko lähestyy - syyskuussa pelataan ympäri Suomen

Pihapeliviikko järjestetään 3.-10.9.2022 ympäri Suomen. Tavoitteena on muistuttaa ja innostaa yhteen tärkeimmistä salibandymailan kanssa tehtävistä jutuista – pihapelaamiseen.

Mitä, missä ja milloin tapahtuu? Entä, miten oma seura tai pelaaja voi osallistua viikkoon. Seuraavaksi vastauksia eniten kysyttyihin kysymyksiin.

Pihapeliviikko – mitä viikon aikana tapahtuu?

Seurat ympäri Suomen järjestävät toimintaa johon saa vapaasti osallistua. Ja toki kuka vain voi laittaa pihapelit pystyyn viikon teeman mukaisesti. Pihapeliviikon virallinen startti on 3.-4.9. naisten Suomi-Ruotsi maaotteluissa Helsingissä ja Porvoossa. Luvassa on katusählyä ja muita aktiviteetteja. Pihapeliviikko huipentuu 10.9. SuperCupin ja World Floorball Summitin yhteydessä Eerikkilässä. Ohjelmassa on myös Tupla+ Katusählyn SM-finaalit.

Seurojen järjestämä ohjelma – millaista toimintaa voi järjestää?

Ohjelma voi olla käytännössä mitä vain pelaamiseen liittyvää aktiviteettia ulkona; 3vs3, rankkariskaba, maraton-peli – vain luovuus on rajana. Ilmoita ohjelma alla olevan linkin kautta.

Pihapelilähettiläs – mistä on kyse ja mikä on hakuaika?

Pihapeliviikon lähettiläs markkinoi pihapelaamista somessa ja osallistuu pihapelitapahtuman järjestämiseen. Pihapelilähettilääksi voi suositella aloitekykyistä ja reipasta henkilöä, joka pystyy tuomaan pihapelien ilosanomaa. Hakuaika Pihapelilähettilääksi on elokuun loppuun saakka.

Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli