Nimitys: Janne Koskisesta Salibandyliiton erotuomarikoordinaattori

Koskisen työsopimus kestää neljä kuukautta 1.8.2020 alkaen.

Janne KoskinenErotuomarikoordinaattorin toimi on osa-aikainen sisältäen 25 työtuntia viikossa. Vastuualueina ovat muun muassa erotuomaritoiminnan asiakaspalvelu ja syksyn erotuomarikoulutusten kokonaisuuden hallinta.

– Odotan mielenkiinnolla tämän tehtävän tuomaa mahdollisuutta hyödyntää vuosien varrella luottamustehtävissä kertynyttä tietotaitoa ja osallistua erotuomaritoiminnan kehittämiseen itselleni uudesta lähestymiskulmasta, Janne Koskinen toteaa.

Kokemusta salibandyn erotuomaritoiminnasta löytyykin pitkältä ajalta.

– Viisitoista vuotta kestänyt erotuomariura alkoi 1990-luvun loppuvuosina ja tie vei pääsarjatuomaroinnin kautta aina kansainvälisille kentille asti. Kun ura pillin varressa oli vielä kesken, toimin myös Pirkanmaalla erotuomarisektorin koulutus- ja valmennustehtävissä. Aktiiviuran päätyttyä siirryin leikkisästi ”toppatakkipuolelle” eli pääsarjaerotuomarien koulutus- ja otteluvalvontahommiin.

Erotuomarivaliokunnassa (ETV) Koskinen on vaikuttanut vuodesta 2015. Aluksi vastuualueena oli alue-erotuomarien koulutustoiminta ja sen uudistusprosessin käynnistäminen sähköisine koulutusalustoineen. Tällä hetkellä hän toimii ETV:n varapuheenjohtajana vastuukenttänään pääsarjojen erotuomaritoiminta.

Koulutukseltaan Janne Koskinen, 46, on HuK Tampereen yliopistosta. Pääosa työurasta on koostunut erilaisista opetus- ja koulutusalan työtehtävistä.

Erotuomarikoordinaattorin toimipisteenä on Salibandyliiton Tampereen aluetoimisto.  

Yhteystiedot (1.8. alkaen):
Janne Koskinen
puh. 0400 529 005
janne.koskinen(at)salibandy.fi

Jaa artikkeli