Mikko Lehti jatkaa Karhujen valmennuspäällikkönä

Mikko Lehti on solminut FBT Karhujen kanssa jatkosopimuksen valmennuspäällikön tehtävästä, joka on kahden vuoden mittainen päättyen huhtikuussa 2023. Lisäksi Karhuilla on vielä mahdollisuus optiovuoteen kaudelle 2023-24.

Jo nykyiselläänkin seuran valmennuspäällikkönä toimiva Lehti jatkaa Karhuissa samoissa tehtävissä myös tulevaisuudessa.

Lehti pääsee jatkototeuttamaan tekemäänsä seuran valmennuslinjausta.  Karhut haluaa seurana panostaa jatkossa vielä yhä enemmän valmennuksen laatuun, valmentajien koulutukseen ja pelaajapolun kehittämiseen.

Karhut on ollut tyytyväinen Mikko Lehden toimintaan. Molemmat osapuolet ovat mielissään, että jatkosopimus saatiin tehtyä jo tässä vaiheessa ennen edellisen sopimuksen päättymistä.

– Mukavaa, että saatiin ajoissa sopimus kuntoon. Seurassa on hyvä tekemisen taso tällä hetkellä. Valmentajat sitoutuvat hyvin seuran linjauksiin ja joukkueetkin pärjäävät hyvin. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia tavoitteita, kertoo Mikko Lehti.

– Olemme tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen ja Mikko halusi jatkaa Karhuissa seuraavat vuodet. Mikon työ junioripuolella on ollut todella laadukasta ja vienyt seuraa eteenpäin. Kiinnostus valmennuspäällikön jatkosopimukseen oli molemminpuolista ja näin ollen yhteisymmärrykseen päästiin helposti, kommentoi seuran puheenjohtaja Ville Pietilä.

Karhujen tiedotteesta
Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli