Katso maalikooste: Karhut jo voiton päässä liigapaikasta

Karhut nousi jo voiton päähän Divarin mestaruudesta ja paikasta F-liigassa kaataessaan illan toisessa loppuottelussa kotonaan Rangersin 9-6.

Ensimmäisessä kohtaamisessa murskavoiton ottanut ja toisessa niukasti taipunut Karhut repi nyt eroa jo avauserässä, jonka se vei 5-1. Rangersin Santeri Niemelä kykeni erässä vielä 2–1-kavennukseen, mutta perään nähtiin Karhuilta jo toinen Juho Myllyharjun maali sekä Tomi Jerkun ja Tuomas Huhtalan osumat. Karhut karkasi toisen erän alussa vastustajan omalla maalilla jo 6–1-johtoon, mutta Rangers ei taipunut vaan nitkutti kolmannen erän puolivälin lähestyessä tilanteeksi jo 6-4.  Sitten iski kuitenkin Juho Myllyharju illan kolmannen ja neljännen osumansa ja vielä Juuso Ahola rangaistuslaukauksesta ennen vieraiden Kristian Lammisen kahta kavennusta.

Finaalisarja on katkolla Karhuille lauantaina klo 16 Kirkkonummella, ja ottelutapahtumat studio-osuuksineen tarjoilee tutusti Solidsport.

Kuva edellisestä kohtaamisesta: Henri Keränen