Mika Kohonen mukana useissa Pihapeliviikon tapahtumissa

Salibandyn teemaviikko pihapeliviikko on nyt täydessä vauhdissa! Eri puolilla Suomea seurat liikuttavat alueidensa väkeä pihapelien muodossa. Pihapeliviikolla kaikki pelaavat iästä riippumatta.

Pihapeliviikolla kuka tahansa voi pelata missä tahansa, kunhan se tapahtuu ulkona. Seurat järjestävät tämän viikon aikana ulkotapahtumia, joissa pääsee matalalla kynnyksellä pelaamaan salibandya. Esimerkiksi Turussa, Porvoossa ja Jämijärvellä on erilaisia tapahtumia ja ulkopelejä tarjolla ja Pyhtäällä pääsee koko viikon tutustumaan heidän uuteen ulkopelialustaan.

Pihapeliviikon suojelijana toimii Mika Kohonen, joka jalkautuu myös eri puolille Suomea tapaamaan kaiken ikäisiä harrastajia seurojen tapahtumiin. Kohonen lähti suojelijaksi mukaan, kun kokee ulkona pelaamisen olevan tärkeä osa omaakin pelaajauraansa ja haluaa kannustaa kaikkia iästä riippumatta pelaamaan ulkona!

Kohosta pääsee tällä viikolla tapaamaan keskiviikkona 1.9. Pyhtäällä, 2.9. Turussa ja 3.9 Helsingissä. Pyhtäällä Kohonen on mukana iltapäivällä, kun erityis- ja junioriryhmät pääsevät kokeilemaan uutta multisport-alustaa.

Turussa Kohosta pääsee tapaamaan useassa paikassa, kun ensiksi hän on Airiston Salibandyn SunSäbä-tapahtumassa klo 16-17 Wäinö Aaltosen koulun pihalla, jonka jälkeen mestari pelaaja siirtyy TPS Salibandyn tapahtumaan Parkin kentälle klo 17.30-18.30 ja vielä illasta Kohosen löytää FBC Turun tapahtumasta Sport Gardenilta klo 18.40-20. Perjantaina Helsingissä Kohonen tapaa päivän aikana koululaisia ja päiväkodin lapsia ja lisäksi hän on M-Teamin vieraana.

Jakakaa tämän viikon aikana omia Pihapeliviikon pelejä ja tapahtumia somessa ja lisätkää kuviin ja videoihin #pihapeliviikko ja @salibandy.fi.

Jaa artikkeli