Miesten maajoukkueleiri käyntiin vauhdikkaasti – kapteeni Salon pää siteeseen

Joulukuun koti-MM-kisoihin valmiustautuva miesten salibandymaajoukkue leireilee Eerikkilässä heinä-elokuussa kolme kertaa.

Ensimmäinen leireistä starttasi sunnuntaina täydellä tohinalla. Aamutreenissä ensin vähän jumppailtiin, otettiin tuntumaa palloon ja treenattiin ylivoimaa. Illan lajitreenissä sitten painettiin jo täysillä.

Pelaajisto oli jaettu perinteisesti kahtia ja pelattiin täysiverinen ottelu. Eromatuomarin virkaa hoitaa ex-huipputuomari Oskari Saari, joka toimii maaajoukkueen joukkueenjohtajana. Vauhti pelissä oli niin railakas, että Saarikin joutui tosissaan töihin.

– Ei nämä mitään ystävyysotteluita ole, kun maailman parhaat pelaajat taistelevat kisapaikoista, mutta henki on hieno. Pojat pelaavat todella tosissaan, mutta kunnioitus toisia kohtaan on iso. Nastaa hommaa olla tuomarina, Oskari Saari kommentoi.

Kovuuden sai tuta myös maajoukkueen kapteeni Nico Salo, joka sai Joonas Pylsyn mailasta osuman kaulaansa. Tuloksena komeasti siteeseen kääritty pää. Salon peli eikä hymy kuitenkaan hyytynyt osumasta.

– Ei kauaa ehditty pelaamaan, kun Pylsy alkoi horjuttamaan ja laittoi mailan kaulaan. Mutta toivuttiin siitä ja päästiin takaisin peliin ja voitettiin. Se oli hienoa, Salo virnisteli.

Lisää Nico Salon tunnelmia avauspäivästä alla olevalla videolla.

Maanantaina luvassa on jälleen kahdet lajitreenit. Mukaan leiriryhmää tulee pikahälytyksellä vahvistamaan Classicin Konsta Tykkyläinen, sillä muutamalla pelaajalla on pientä vaivaa.

Leirin jälkeen pelaajat ehtivät juuri ja juuri käydä kotona kääntymässä, kun seuraava leiri on jo 20.–24. heinäkuuta. Kolmas leiri on 9.–11. elokuuta.

Miesten maajoukkue leiri HeinŠkuu 2020
Kuvaaja Ville Vuorisen otoksia 1. leiripäivästä.

‪Tuttu mies viilettää taas maajoukkuepaita päällä. Happeen hyökkääjä Peter Kotilainen mukana miesten maajoukkueen leirityksessä pienen tauon jälkeen. #salibandy #pörssit 🇫🇮‬

Posted by Salibandy.fi on Sunday, July 12, 2020
Tunnelmapala: Peter Kotilainen taas tauon jälkeen mukana maajoukkueessa.

Jaa artikkeli