Liiton kokous valitsee lauantaina luottamusjohdon – seuraa tapahtumia YouTubessa

Salibandyliiton jäsenseurojen edustajat valitsevat uuden puheenjohtajan ja hallituksen jäsenet lauantaina 28.11. liiton varsinaisessa kokouksessa, joka järjestetään hybridimallina. Suora lähetys kokouksesta alkaa Salibandyliiton YouTube-kanavalla klo 12.55.

Fyysisesti liiton kokous pidetään Tampere-talossa klo 13 alkaen, mutta koronatilanteen vuoksi kokoukseen ja hallitusvaaliin voi osallistua tasavertaisesti myös etäyhteyden kautta.

Lähetys kokouksesta YouTube-kanavallamme täällä.

Kokouksen suurin mielenkiinto kohdistuu uuden luottamusjohdon valintaan. Puheenjohtajan paikalle jäsenseurat ovat määräaikaan mennessä asettaneet kolme henkilöä. He ovat nykyinen puheenjohtaja Risto Kauppinen, Ding Ma ja Sami Ronkola.

Viime mainittu on julkisuudessa kertonut vetäytyvänsä puheenjohtajavaalista, mutta virallista ilmoitusta tästä kokouksen järjestävä taho eli Salibandyliitto ei ole saanut.

Hallituspaikkoja tavoittelee 20 henkilöä. Kaikki ehdokkaat on esitelty tarkemmin täällä.

Hallituksen esitys uuden hallituksen kokoonpanoksi on puheenjohtaja ja kahdeksan jäsentä eli sama kuin nykyisin. Uuden hallituksen kolmen vuoden toimikausi alkaa 1.1.2021.

Liiton kokoukseen edustajansa on vahvistanut 110 jäsenseuraa, joista selkeä enemmistö osallistuu etäyhteyden välityksellä. Yli 500 jäsenen seuroilla on hallitusvaalissa 1+2 ääntä, yli 100 jäsenen seuroilla 1+1 ääntä ja lopuilla 1 ääni. Salibandyliitolla on kaikkiaan 779 jäsenseuraa.

Äänestykseen vaadittavan tekniikan tuottaa eVaali.fi ja kokouksen striimauksesta ja etäosallistumisen mahdollistavista yhteyksistä huolehtii Rajupaja.

Liiton kokouksessa käsitellään myös Salibandyn päivitetty strategia 2026, uudistetut toimintasäännöt, vahvistetaan valtuuston ja valituslautakunnan kokoonpanot sekä esitellään liiton vuoden 2021 talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Salibandyliiton varsinainen kokous (hybridimalli)
Aika: Lauantai 28.11. klo 13 (valtakirjojen tarkastus klo 11 alkaen)
Paikka: Tampere-talo
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

Liiton kokouksen infosivu: salibandy.fi/liitonkokous

Jaa artikkeli