Liiton kokous lähestyy – huomioi nämä päivämäärät

Kolmen vuoden välein pidettävä Salibandyliiton varsinainen kokous pidetään lauantaina 28. marraskuuta Helsingissä.

Seuraavassa on tärkeitä takarajapäivämääriä liiton kokouksen kokouskutsuun, hallituksen jäseneksi ja/tai puheenjohtajaksi ehdolle asettumiseen liittyen sekä asioista, joita liiton jäsenet haluavat liiton kokouksen käsittelevän.

Lue myös: Marraskuussa järjestettävä liiton kokous on salibandyn ylin päättävä elin – mistä on kyse? (julkaistu 18.8.2020)

Ehdolle asettaminen sulkeutuu 29.10.
Liiton kokous valitsee toimintasääntöjen 16 §:n mukaisesti asetettujen ehdokkaiden joukosta hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen muut jäsenet seuraavaksi kolmeksi tilikaudeksi (2021-2023).

Liiton äänioikeutettu jäsen eli seura voi asettaa ehdokkaan hallituksen puheenjohtajaksi sekä hallituksen jäseneksi. Ehdokkaan asettaminen tapahtuu ilmoittamalla ehdokkaasta kirjallisesti hallitukselle viimeistään 30 päivää ennen liiton kokousta.

Muilla kuin äänioikeutetuilla jäsenillä ei ole oikeutta asettaa ehdokkaita liiton hallituksen jäseneksi tai hallituksen puheenjohtajaksi.

Jäsenten vireille panemat asiat 29.10. mennessä
Asioista, joita liiton jäsenet haluavat liiton kokouksen käsittelevän, on tehtävä hallitukselle kirjallinen esitys viimeistään kolmekymmentä (30) vuorokautta ennen kokousta eli 29.102020 mennessä.

Kokouskutsu viimeistään 7.11. mennessä

Kokouskutsu liiton kokoukseen toimitetaan viimeistään kaksikymmentäyksi (21) vuorokautta ennen kokousta. Kokouskutsusta ilmenee myös kokoukseen ilmoittautumisen takaraja.

Ilmoittautuminen liiton kokoukseen käynnissä
Liiton kokoukseen voi jo ilmoittautua Suomisportissa täällä.

Vain Suomisportin lajijaoston pääkäyttäjä voi ilmoittaa kyseisen seuran liiton kokoukseen. Mikäli seuran äänioikeutta valtakirjalla käyttävä henkilö on tiedossa, hänen nimensä voi lisätä lisätietokenttään. Ennakkotieto paikalle saapuvista henkilöistä nopeuttaa äänioikeuden ja valtakirjan tarkistamista kokouspaikalla.

Ilmoitukset ehdolle asettumisesta ja jäsenten vireille panemista asioista tulee toimittaa viimeistään määräpäivään mennessä sähköpostilla Salibandyliiton koordinaattori Tea Naskalille (yhteystiedot alla).

Liiton varsinainen kokous

Ajankohta: Lauantai 28.11.2020 klo 13:00 ->
Kokouspaikka: Helsinki / Original Sokos Hotel Presidentti
Osoite: Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Lisätietoja liiton kokouksen käytännöistä:

Tea Naskali
Liittokoordinaattori
Päätöksenteon koordinointi, hallituksen kokousten sihteeri, huomionosoitukset, vapaakortit, liiton kokoukset ja henkilöstöasiat. Työsuojeluvaltuutettu.

Kuva: Juha Käenmäki (Liiton kokous 2017, Seinäjoki)

Jaa artikkeli