Liiton kokouksen uusi paikka on Tampere-talo - osallistuminen mahdollista myös etänä

Lauantaina 28.11. järjestettävän Salibandyliiton varsinaisen kokouksen uusi paikka on Tampere-talo. Päätöksen asiassa teki kokouksen koollekutsuja eli liiton hallitus.

Uudelleenjärjestelyt pohjautuvat Etelä-Suomen aluehallintoviraston 20.11. antamaan päätökseen kieltää kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella ajanjaksolla 23.11.-13.12.

Hallitus päätti, että kokous järjestetään alkuperäisenä ajankohtana eli lauantaina 28.11.2020, mutta sen fyysinen pitopaikka siirretään ei-leviämisvaiheessa olevalle alueelle. Uudeksi paikaksi on valittu Tampere-talo.

– Halusimme näin varmistaa, että kaikilla seuroilla on mahdollisuus osallistua kokoukseen joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Toivon isoa osallistujamäärää, kannustaa liiton puheenjohtaja Risto Kauppinen.

Salibandyliiton varsinainen kokous: uudet tapahtumatiedot

Aika: Lauantai 28.11. klo 13 (valtakirjojen tark. klo 11 alkaen).
Paikka: Tampere-talo
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

Kokouksen ilmoittautumiselle varattua aikaa on jatkettu vuorokaudella eli tiistaihin 24.11. klo 13 saakka.

Fyysisen kokouksen rinnalla kokoukseen ilmoittautuneille annetaan mahdollisuus osallistua kokoukseen ja henkilövaalien äänestyksiin etänä. Suosittelemmekin, että kokoukseen osallistutaan mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksiä hyödyntäen.

Kokouksen striimauksesta ja etäosallistumisen mahdollistavista yhteyksistä huolehtii Rajupaja. Äänestykseen vaadittavan tekniikan tuottaa EVAALI, jonka palveluita on hyödyntänyt mm. Suomen Palloliitto syyskokouksessaan.

Näin varmistat Salibandyliiton varsinaiseen kokoukseen osallistumisen:
1. Ilmoita seurasi kokoukseen Suomisportissa. Deadline ti 24.11.2020 klo 13. Ilmoittautuminen täällä.

2. Ilmoita seurasi äänioikeuden käyttäjä sähköisellä valtakirjalla. Deadline ke 25.11.2020 klo 13.

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla valtakirja, myös seuran puheenjohtajalla. Äänioikeuden käyttäjä ilmoitetaan VismaSignin järjestelmässä täällä.

Toimihenkilöpäivät peruutetaan

HUS:n alueen kokoontumisrajoitusten vuoksi Helsingissä 27.-28.11. pidettäväksi tarkoitetut Toimihenkilöpäivät on päätetty peruuttaa kokonaan.

Lisätietoja liiton kokouksesta:

Tea Naskali
Liittokoordinaattori
Päätöksenteon koordinointi, hallituksen kokousten sihteeri, huomionosoitukset, vapaakortit, liiton kokoukset ja henkilöstöasiat. Työsuojeluvaltuutettu.

Kuva: Laura Vanzo

Jaa artikkeli