Kooveen Jani Rajala on Divarin lokakuun pelaaja

Divarin marraskuun pelaaja on Kooveen hyökkääjä Jani Rajala. Hän laukoi lokakuussa viisi maalia ja syötti viisi, kun Koovee voitti viidestä ottelustaan neljä.

Sarjataulukossa Koovee on joulukuun alkaessa kuudentena, ja pistepörssissä Jani Rajala komeilee kolmantena 11 ottelun saldollaan 10+12=22.

Nokian KrP:n kasvatti Jani Rajala, 30, on edustanut Kooveeta vuodesta 2019, ja kymmenen Nokia-kauden lisäksi plakkarissa on yksi kausi Karhuissa sekä kaksi visiittiä Sveitsin sarjoihin. Kaikkiaan uralla on syntynyt liigassa tehot 23+9 ja Divarissa 29+29.

Pääkallo.fi haastatteli Jani Rajalaa vuosi sitten: Polvivammojen kiusaaman Jani Rajalan tavoitteena ehjä kausi: ”Saivat ylipuhuttua Divariin”

F-liigan marraskuun pelaajiksi on valittu Westend Indiansin Aaro Astala sekä SaiPan Juuli Hakkarainen.

Astala iski kuukauden aikana F-liigassa neljään peliin tehot 5+6=11. Sen ohella hän oli auttamassa Indiansia TEHO Sport Suomen Cupin välieriin. Puolivälieräottelussa Divarista tuttua O2-Jyväskylää vastaan syntyi tehot 2+3.

Astala nousi mainion marraskuun aikana myös kohti pörssien kärkeä. 12 pelissä pistetilastot näyttävät lukemia 11+20=31. Indians-tykki on F-liigan pistepörssissä tällä hetkellä kolmantena.

Hakkarainen on ollut läpi syksyn sarjakärki SaiPan johtavia voimia B-lohkossa. Sveitsistä kesällä Suomeen palannut huippunimi ehti iskeä marraskuun aikana liigassa viiteen peliin tehot 8+2.

– Kokenut pelaaja ollut isossa roolissa SaiPan hyvässä vireessä sarjan kärjessä, naisten maajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen avaa.

Samalla hyökkääjä on noussut hiljalleen myös pistepörsseissä. Hakkarainen on iskenyt koko kauden aikana 10 peliin tehot 15+10=25.

Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä. F-liigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat.

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli