Kesäkiertueet lauantaina Lappeenrannassa ja Sastamalassa

Lauantaina pelataan Lappeenrannan satamatorilla SunSäbä-alustalla sekä naisten että miesten näytösottelut ja Tupla+ Katusählyssä mitellään paremmuudesta naisten ja miesten sarjoissa. Tupla+ Katusählyä pelataan samaan aikaan myös Sastamalassa viidessä eri sarjassa. Lappeenrannassa pelataan Ideaparkin Rinkipelaamisen SM-osaturnaus. Ilmoittaudu mukaan paikan päällä.

Lappeenrannan satamatorille pystytetään lauantaina sekä SunSäbä- että Tupla+ Katusähly-kiertueet. SunSäbän multisport-alustalla pelataan päivän aikana kaksi näytösottelua, kun päivä alkaa klo 11 naisten näytösottelulla, jossa toisensa kohtaavat SaiPa SB ja Imatran Voima. Toinen näytösottelu pelataan klo 15 alkaen, kun Troopers haastaa SaiPa SB:n miehet. Multisport-alusta on välillä myös vapaassa käytössä, jolloin kaikki innokkaat pääsevät nauttimaan ulkona pelaamisesta.

Ideaparkin Rinkipelaamisen SM-osaturnausta pelataan Lappeenrannassa aikataulutettuna. Kaikkien sarjojen ilmoittautuminen on auki aina kyseisen sarjan alkuun saakka. Pelit alkavat poikien alle 14-vuotiaiden sarjalla klo 10.30 ja finaalit pelataan klo 15 alkaen eli heti Tupla+ Katusähly turnauksen päättymisen jälkeen. Alta näet tarkan aikataulun, joten nappaa kellonaika ylös ja saavu paikalla ennen oman sarjan alkua. Jokaisessa sarjassa pelataan paikasta naisten EFT-turnauksen yhteydessä pelattaviin rinkipelaamisen finaaleihin Lempäälän Ideaparkiin 16.10. Jokaisen sarjan voittajalle on myös luvassa Ideaparkin palkintoja ja pääpalkintona on Ideaparkin lahjakortti, jonka voi käyttää esimerkiksi finaalin yhteydessä Lempäälässä.

Rinkipelaamisen SM 

10.00 Ilmoittautuminen alkaa

10.30 Pojat alle 14-vuotiaat 

11.15 Tytöt alle 14-vuotiaat 

12.00 Pojat 14-21 vuotta 

12.45 Tytöt 14-21 vuotiaat 

13.30 Miehet 

14.15 Naiset 

15.00 Finaali Pojat alle 14-vuotiaat 

15.10 Finaali Tytöt alle 14-vuotiaat 

15.20 Finaali Tytöt 14-21 vuotta 

15.30 Finaali Pojat 14-21 vuotta 

15.40 Finaali Naiset 

15.50 Finaali Miehet

 

Lappeenrannan satamatorilla pelataan Tupla+ Katusählyä naisten ja miesten sarjoissa ja juniorit pelaavat omasta paremmuudestaan viereisellä kentällä (ei virallinen U16 sarja). Naisten sarjassa on viisi joukkuetta ja miesten puolella joukkueita on neljä. Pelit alkavat klo 10 ja finaalit pelataan klo 14 alkaen kaikissa sarjoissa. Pelialusta on kivetys, joka voi vaikuttaa myös Lappeenrannassa peleihin erikoisilla kimmokkeilla. Joukkueiden on siis syytä varautua nopeisiin reagointeihin. Lappeenrannan kesäkiertueiden päivä huipentuu seuran palkitsemisiin klo 16 alkaen.

Tupla+ Katusählyä pelataan samaan aikaan lauantaina myös Sastamalassa. Siellä pelipaikkana toimii Laituri Kahvilan edusta Rautavedenkadulla. Tapahtumapaikka ei voisi kummallakaan paikkakunnalla olla parempi kuin järven rannalla upealla paikalla. Sastamalaan ja Lappeenrantaan kannattaa siis tänä viikonloppuna suunnata sankoin joukoin kannustamaan pelaajia. Ensi viikolla kiertueet jatkuvat Turussa, Joensuussa ja Salossa. Tupla+ Katusählyjen ilmoittautumiset löydät täältä.

Jaa artikkeli