Hallitustiedote: Suomi hakee naisten MM2027-kisoja

Salibandyliiton hallitus piti seminaarikokouksen Tampereella 27.-28.10.2022.

Toiminnanjohtajan kuukausikatsauksessa todettiin muun muassa seuraavat ajankohtaiset asiat:

– Ruotsin liiton vierailu 19.–20.10. Salibandyliitossa
– liiton talouden tulosennuste 2022
– henkilöstötutkimuksen toteuttaminen loppuvuoden aikana
– SUEK julkaisee kattavan epäasiallista käyttäytymistä koskevan tutkimuksen tulokset urheiluyhteisössä (lajiliitot) 9.11. Salibandyliitto saa oman liittokohtaisen raportin, koska vastausmäärä ylitti 30 vastaajan rajan
– henkilöstöpäivien 14.10. anti

Hyväksyttiin liiton tuloskortti vuodelle 2023.

Kuultiin toiminnanjohtajan katsaus Salibandyliiton kumppanitilanteesta.

Kuultiin katsaus viimeaikaisiin salibandyyn liittyviin tutkimus- ja kyselytuloksiin. Yhteiskuntasuhteiden johtaja raportoi drop out -tutkimuksesta ja seura- ja harrastustoiminnan johtaja seurakyselyiden keskeiset kohdat.

Tiedoksi toimenpiteet pelaaja- ja joukkuemäärien kasvattamiseksi.

Kuultiin erotuomaripäällikön katsaus erotuomaritilanteesta.

Hyväksyttiin, että salibandy osallistuu SM-viikolle 2023 esityksen mukaisesti peliformaatilla 3 vs. 3 (ml. mv:t). SM-viikko järjestetään Lahdessa 3.-6.8.2023.

Päätettiin Suomen edustajat uudistuvassa Champions Cup -järjestelmässä syksystä 2023 alkaen. Edustusranking on: 1. Suomen mestari, 2. Suomen Cupin mestari. Jos em. joukkueet ovat yksi ja sama tai ilmaantuu kieltäytymisiä, seuraavina järjestyksessä ovat F-liigan 2. sijoittunut, 3 sijoittunut jne.

Hyväksyttiin eroilmoituksen perusteella yhden jäsenseuran ero.

Keskusteltiin Future of Floorball -projektin jatkovalmisteluista kansallisella tasolla. Päätettiin, että mikäli IFF:n yleiskokous (GA) tekee 12.11.2022 IFF:n hallituksen esityksen mukaisen päätöksen, valmistellaan seuraavaan hallituksen kokoukseen suunnitelma, kuinka Suomi aikoo edistää pelin laaja-alaista kehittämistä. Suomen edustajat yleiskokouksessa 12.11.2022 ovat varapuheenjohtaja Juuso Laamanen ja toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta. Puheenjohtaja Kaarina Vuori osallistuu kokoukseen IFF:n hallituksen edustajana.

Keskusteltiin ja linjattiin tulevien arvokisojen hakemista. Päätettiin valmistautua hakemaan naisten MM-kisoja 2027.

Hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina 24.11.2022.

Salibandyliiton hallitus on liiton varsinaisen kokouksen nimeämä toimielin, joka valvoo ja ohjaa Salibandyliiton toimintaa laaditun strategian mukaisesti. Hallitus koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta ja enintään kahdeksasta jäsenestä. Hallituksen toimikausi on kolme vuotta ja se kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa.

Jaa artikkeli