Ensimmäiset kesäpelaamisen tuet myönnetty, haku jatkuu 20.8. saakka

Ensimmäiset kesäpelaamisen tuet on myönnetty, ja haku on edelleen auki. Tukea kesäpelaamiseen voi hakea 20.8. saakka. Seura voi saada tukea kahteen eri turnaukseen tai sarjaan.

Ensimmäisessä tukihaussa oli yhteensä 14 hakemusta, ja yhdentoista perusteella myönnettiin tukea. Yhteensä tukea haettiin 32 980 euroa, ja sitä myönnettiin 26 680 euroa. Tukea ei myönnetty, jos kyseessä on leiritoiminta, seuran sisäinen sarja tai turnaus tai muu tapahtuma, jossa ei pelata salibandya 3 vastaan 3, 4 vastaan 4 tai 5 vastaan 5.

Koronatilanteen vuoksi sarjatoiminta kaudella 2020-21 jäi monelta osin vaillinaiseksi, jonka vuoksi Salibandyliitto haluaa olla edistämässä kesällä tapahtuvaa pelaamista erilaisin, seuroille suunnatuin tukimuodoin.

Tukien tavoitteena on tukea seuroja kesäkaudella sisällä tai ulkona pelattavien turnausten järjestämiseen. Tukea on mahdollista saada muun muassa hallikuluihin, erotuomaripalkkioihin sekä erotuomareiden matkakuluihin, toteutuneiden kulujen mukaisesti. Haun piirissä ovat myös sarjat. Yksi seura voi hakea tukea maksimissaan kahdelle turnaukselle tai sarjalle. Katusählyn omatoimiturnaukset ovat myös tuen piirissä.

Taloudellisen tuen lisäksi seura voi hakea toiminnallista tukea muun muassa markkinointiin.

Yhden seuran on mahdollista saada tukea yhteen turnaustapahtumaan, ja tuen maksimisuuruus on 2500 euroa.

Tukea on mahdollista hakea myös nuoren (15-29v) kesätyöntekijän palkkaukseen maksimissaan 500 euroa.

Tässä hakumuodossa puoltavia asioita tuen myöntämiselle ovat, jos turnaus johon nuoren työpanos kohdentuu pelataan ulkona, seura sitouttaa kesätyöntekijän tuottamaan materiaalia salibandyn viestintäkanaviin ja saa palkattavalle nuorelle innostuksen liittyä mukaan Salibandyliiton nuorten verkostoon.

Tuki on haettavissa 23.4.-20.8. välisenä aikana ja tuen saavan turnauksen tulee toteutua 15.5.-15.9. välisenä aikana.

Myönnetyn tuen laskutus ja raportointi tehdään turnauksen jälkeen, ja tuen saajille annetaan erilliset ohjeet laskuttamisesta ja raportoinnista.

Jaa artikkeli