Divari alkoi lauantaina – Täysi tupa näki O2:n miesten murskavoiton

Palokan koulukeskuksen ovelta jouduttiin käännyttämään väkeä pois, kun O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue aloitti kautensa salibandyn Divarissa. Koronaohjeistusten vuoksi katsomoon sai ottaa vain 150 henkeä. Täysi tupa näki kotijoukkueen suvereenin esityksen. O2-Jyväskylä murjoi Pirkkalan Pirkat maalein 9–2.

Ottelu kulki alusta alkaen täysin isäntien nuottien mukaan, mutta avauserässä nähtiin vain Mikael Määtän viimeistelemä isäntien johtomaali. Toisen erän jälkeen tilanne oli 3–0, ja päätöserässä isännät intoutuivat kunnon maali-iloitteluun hattutempun reilussa kymmenessä minuutissa takoneen Markus Mannisen johdolla.
Isäntien peli oli ajankohta huomioiden jopa yllättävän kypsää ja valmista.
–55 minuutin ajan peli oli juuri sitä, mitä halusimmekin. Tiedämme, että kun hallitsemme pelin rytmiä pallolla ja luotamme omaan tekemiseemme, olemme hyviä. Taitavat yksilömme pystyvät ratkomaan pelejä. Vain se harmittaa, että tällä esityksellä nollapeli Tikkasen Henrille olisi ollut mahdollinen, Pauno Kajoksinen O2:n valmennustiimistä kommentoi.

Markus Mannisen kolmen osuman lisäksi Mikael Määttä viimeisteli kahdesti, Joni Lempinen, Oscar Salminen, Iiro Pieviläinen ja Joonas Lundell kukin kerran. Kaarlo Mahlberg keräsi tehot 0+3. Maalivahti Henri Tikkanen sai syöttöpisteen Salmisen osumaan.

Sunnuntaina O2 kohtaa vieraissa Limingan Niittomiehet.