Eerikkilä Super Cup avaa lauantaina kauden uusissa puitteissa – vastakkain F-liigan ja Suomen Cupin menestyjät

Eerikkilä Super Cup aloittaa huomenna lauantaina salibandykauden juhlavin puittein. F-liigamestareiden sekä TEHO Sport Suomen Cupin voittajien kohtaaminen on tänä vuonna osa isompaa salibandyn superlauantaita.

Salibandykauden ryminällä avaava Eerikkilä Super Cup järjestetään lauantaina 10. syyskuuta 2022 Eerikkilässä. Tarjolla on samalla isompi salibandyn superlauantai: Super Cupin ohella Eerikkilässä järjestetään lauantaina Tupla+-katusählyn finaalit sekä kansainvälinen IFF:n kanssa järjestettävä World Floorball Summit -tapahtuma.

–  Tehtävämme on kehittää suomalaista salibandya kansainvälisten vaatimusten suuntaisesti yhdessä koko suomalaisen salibandy-yhteisön kanssa ja tarjota suomalaisen salibandyn kotipesänä lajille huippuolosuhteet. Syyskuinen karnevaali on jälleen yksi askel eteenpäin hedelmällisessä yhteistyössämme Salibandyliiton ja F-liigan kanssa, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen iloitsee.

Eerikkilä Super Cup pelataan tapahtumaa varten katetulla areenalla. Tapahtuman tuotoilla tehdään hyvää. Osa tapahtumalippujen tuotoista ohjataan hyväntekeväisyyteen – tarkempi kohde ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmaiset bussit faneille

Salibandyn superpäivästä halutaan rakentaa kauden avaava yhteinen lajiväen tapahtuma. F-liiga kustantaa sen myötä bussikuljetukset kaikille neljän finaalijoukkueen kannattajille.

Naisten puolella ottelupari on TPS-PSS. Miesten puolella Classic saa vastaansa SPV:n.

– Super Cup toimii erinomaisena starttina alkavaan salibandykauteen ja tapahtumalla herätellään myös median ja salibandyfanien kiinnostus. Olen vaikuttunut, miten Eerikkilä on tullut mukaan luomaan huippuolosuhteita ja välittää aitoa halua luoda Super Cupin ympärille yhteisöllinen tapahtuma, upeassa ympäristössä. Tällainen kattaus on vain kerran vuodessa, joten tätä ei kannata missata, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen avaa.

Myös Eerikkilä on mukana talkoissa. Kumppaneiden avulla pyritään tarjoamaan lähialueen junioriseuroille mahdollisuus tulla näkemään lajin huippuja paikan päällä.

– Tulemme olemaan yhteydessä kumppaneihimme ja lähialueen yrityksiin, jotta voisimme yhdessä tukea paikallisia junioriseuroja ja tuoda heidät vieraaksi tapahtumaan. Huippuotteluiden näkeminen paikan päällä kehittää osaltaan myös lajikulttuuria ja senkin takia on tärkeää, että juniorit pääsevät aistimaan livenä tapahtuman tunnelmaa, Jakonen lisää.

Seminaarin tavoitteena pelin ja lajin kehittyminen

World Floorball Summit kokoaa jälleen yhteen myös kansainvälisen salibandy-yhteisön, kun tapahtuma järjestetään toista kertaa. Viime vuonna vain verkkotapahtumana toteutettu tapahtuma sulautuu nyt osaksi Eerikkilä Super Cupin otteluita ja pureutuu muun muassa pelianalyysin osa-alueisiin ja pelin kehittämiseen tiedolla johtamisen avulla.

Lue lisää F-liigan sivuilta

Jaa artikkeli