Valmentajan Pelipassiin uusi etuus - MyEWay

Valmentajan Pelipassin lunastaneet saavat uutena etuutena pääsyn MyEWay-palveluun.

Julkaistu 15.8.2019 11:51

Salibandyliitto on yhdessä Eerikkilän urheiluopiston kanssa luonut valmentajan Pelipassin ostaneille palvelun, joka mahdollistaa käyttäjän luoda itselleen henkilökohtaisen tilin MyEWay-palveluun. 

MyEWay-palvelun kautta valmentajan Pelipassin lunastanut henkilö saa käyttöönsä seuraavat toiminnot:
* Salibandyliiton valmennuslinjan
* Salibandyliiton avainharjoitepankin
* Oman henkilökohtaisen harjoitepankin ja harjoitteen piirtotyökalun. Saadakseen piirtotyökalun käyttöön on valmentajan ensiksi täytettävä ohjelman vaatimat kohdat suunniteltavasta harjoitteesta.

MyEWayn kirjautumisohjeisiin pääset tästä.

Kirjautuminen sähköiseen MyEWay kehittymisen seurantaan ja oppimisympäristöön täällä.

Vanhoilla MyEWayn käyttäjillä kirjautumisen edellytyksenä on, että hänellä on yhteinen käyttäjätunnus (käyttäjän sähköpostiosoite) molemmilla tileillä.

Mikä on MyEWay?

MyEWay-palvelu on sähköinen palvelu, joka on tarkoitettu pelaajien, valmentajien ja valmennuspäälliköiden kokonaisvaltaiseen kehittymisen ja oppimisen seurantaan sekä tukemiseen.

Palvelua voidaan käyttää koko seuran valmennusjärjestelmän kehittämisen ja toteuttamisen työkaluna. Palvelussa on työkaluja kehittymisen seurantaan, pelaaja- ja valmentaja-arviointeihin, harjoittelun suunnitteluun ja seurantaan, videovalmennukseen, kommunikointiin sekä oppimis- ja koulutusprosessien toteutukseen.

Lisätietoa MyEWay-palvelusta salibandy.fi-sivuilla täällä.

Pelipasseista lisätietoa löytyy täältä.

Huomenna julkaisemme Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantalan kirjoituksen salibandyn uudesta valmennuslinjasta.

Kuva: Anssi Koskinen

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.