Poikkeusluvat

Viimeksi päivitetty 27.5.2020 19:33

Erityistukea tarvitseville lapsille tai nuorille on mahdollista hakea edustusoikeutta poikkeusluvalla. Myös muuta pelaamista koskevia poikkeuslupia voidaan hakea.

Hakeminen tapahtuu 21.9.2020 mennessä Salibandyliiton Palvelusivustolla, jossa seurakäyttäjille on aktivoitu poikkeuslupalomake.

Poikkeuslupien kirjaamismaksu kaudella 2020-21 on 30€ / hakemus ja se tulee suorittaa hakemuksen kirjaamisen yhteydessä Paytrail-maksuna.Samaan hakemukseen voidaan liittää rajattomasti pelaajia pelaaja, mutta hakemuksen tulee tällöin koskea samaa joukkuetta.

D-F junioreiden rinnakkaisedustus- ja yli-ikäissäännöt ja ohjeet on määritelty D-E junioreiden Pelimaailman säännöissä ja F- junioreiden Kisamaailman säännöissä. Pelimaailman eli D-juniori-ikäisille ja sitä nuoremmille poikkeuslupahakemukset tulee tehdä 1.12. mennessä.

Olosuhteita koskevat poikkeusluvat haetaan sähköpostilla: ari.vehniainen(at)salibandy.fi

Kilpailuvaliokunta käsittelee kaikki poikkeuslupahakemukset. Valiokunnan kokousaikataulu kaudella 2020-21 varmistuu myöhemmin. Kokouksiin otetaan käsittelyyn hakemukset, jotka on toimitettu yhtä työviikkoa ennen kokouksen ajankohtaa.

Hyväksytyt edustusoikeutta koskevat poikkeusluvat:

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.