M65

Yli puoli miljoonaa katselukertaa M65-sarjan ilmaveivillä – yli 55- ja 65-vuotiaiden miesten lopputurnaukset huipensivat seniorisarjojen kauden

Salibandyn seniorisarjojen virkeä ja vilkas kausi on saatu päätökseen. Viimeisenä ratkottiin M55- ja M65-sarjojen Suomen mestaruudet.

M65 kilpasarjan lopputurnaus pelattiin lauantaina 13.4. Vantaan Campo Centerissä. Mestariksi ponnisti BEWE Helsingistä. Finaalissa kaatui paikallisvastustaja SC Sähly lukemin 3-1. Himmeimmät mitalit nappasi MaHa, joka kaatoi pronssiottelussa MäntU:n 6–5.

M65-lopputurnauksen säväyttäjä oli Jari Teerihalme, joka veivasi ilmaveivillä BEWE:lle 1–0-voiton välierästä. Teerihalmeen veivimaali on livahtanut sosiaalisessa mediassa viraaliksi, sillä se pelkästään Salibandyliiton Instagram-tilillä veivivideolla on lähes 400 000 katselukertaa. Lisää katselukertoja on reippaasit Salibandyliiton Facebook- ja TikTok-tileillä. Videon on kuvannut Severi Hopsu. Teerihalme oli terävänä myös finaalissa keräten tehot 1+1.

Linkkejä:
M65-lopputurnauksen tilastot (TorneoPal)
M65-lopputurnauksen kuvia (kuvat.fi)
Jari Teerihalmen ilmaveivivideo (Instagram)
Tunnelmavideo M65-lopputurnauksesta (Instagram)

M65
Jari Teerihalme kuvassa oikealla. Kuva: Severi Hopsu

Samaisena viikonloppuna ratkottiin myös M55-kilpasarjan Suomen mestaruus Arena Center Ruskeasuolla Helsingissä. Kultaiset mitalit pokkasi seniorisarjojen kestomenestyjä Pro Stars Tampereelta. Finaalissa kaatui toinen seniorisarjojen kestomenestyjä SC Dalmac lukemin 3–1. Pronssimitalit voitti Gremlins, joka nitisti mitaliottelussa Jeremy Hårdiksen 4–2.

Kaikkiaan salibandyn miesten seniorisarjoissa pelattiin kahdeksassa ikäluokassa aina M35-sarjasta M70-sarjaan. Tänä keväänä alle 70-vuotiaiden miesten lopputurnaus pelattiin ensimmäistä kertaa. Naisissa pelattiin N30-sarjassa.

Linkki: M55-lopputurnauksen tilasto (TorneoPal)

Info: salibandyn seniorisarjat