Vapaaehtoiseksi MM-kisoihin? Täydennyshaku käynnissä nyt!

Joulukuussa pelattavien miesten MM-kotikisojen vapaaehtoisten täydennyshaku on käynnissä. Viime vuonna toteutetussa haussa saatiin runsaasti hakemuksia ja valituksi tuli mahtava joukko vapaaehtoisia. Nyt haussa on vielä täydennystä vapaaehtoistiimeihin.

Kisojen siirtymisen vuoksi vapaaehtoistiimeissä on jonkin verran tilaa, ja haussa on myös uusia tehtäviä vapaaehtoisiksi haluaville.

– Kiinnitämme kisojen aikana erityistä huomiota terveysturvallisuuteen. Vaikka toivommekin, että poikkeukselliset ajat ovat joulukuussa taakse jäänyttä aikaa, niin tulemme huomioimaan terveysturvallisuuteen liittyvät seikat sen hetkisen ohjeistuksen mukaisesti. Jo nyt varaudumme siihen, että meillä on tarvittavat resurssit, mikäli toimenpiteitä tarvitaan, kertoo tapahtumakoordinaattori Ella Jyrkinen.

 

Ympäristöasiat esillä MM-areenoilla

Kisayleisön ja -turistien opastustehtävät ovat yksi tiimeistä, joihin haetaan täydennystä. Oppaiden tehtäviin kuuluu mm. opastaminen paikallisliikenteen käytössä sekä kierrätykseen liittyvä neuvonta.

– Isot yleisötapahtumat aiheuttavat jätettä aina jonkin verran. Halleilla on huomioitu kierrätysmahdollisuudet hyvin, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että ne tulevat oikealla tavalla hyödynnetyksi. Lisäksi eko-oppaamme kannustavat hanaveden käyttöön, sillä meille itsestään selvä asia ei ulkomailta saapuville kisamatkalaisille sitä välttämättä ole, sanoo Jyrkinen.

Salibandyn MM-kotikisojen täydennyshaku on käynnissä 12.4.-31.5.2021 välisenä aikana. Haku toteutetaan yhteistyössä Lentopallon miesten EM-kilpailujen sekä 2022 Jääkiekon MM-kisojen kanssa, joiden vapaaehtoishaku on myös nyt käynnissä. Lue lisää alta!

Lentopallon miesten EM-kilpailuissa lyödään palloa kenttään Tampereella 1.-8.9.2021. Tule mukaan kasvattamaan Veljesten liekkiä roihuksi hakemalla vapaaehtoiseksi lentopallon EM-kilpailuihin. Rakennetaan yhdessä Veljeksille unohtumattomat kotikisat ja nautitaan huippulentopallon huumasta. Vapaaehtoishaku on käynnissä 12.4-30.7.2021 osoitteessa https://gest.fi/customers/feakih/3222

2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan Suomessa 13.–29.5.2022. Etsimme noin 1300 vapaaehtoista kisapaikkakunnille Tampereelle ja Helsinkiin. Haku käynnissä 20.9. saakka. Hae vapaaehtoiseksi.

Jaa artikkeli