Valtion liikuntaneuvoston jäsen kommentoi Porin SunSäbä-tapahtumaa - ”Aivan fantastinen tapahtuma!”

Salibandyseura Karhut järjestivät SunSäbä-tapahtuman Porin Mukulatorissa.

Sunsäbä-kiertue oli osana salibandyseura Karhujen salibandytapahtumaa Porin Mukulatorissa viime sunnuntaina 9.6. SunSäbä-tapahtuma sisälsi ohjelmaa niin näytösotteluiden, pelaajavierailuiden kuin vapaan peliajan muododssa. Lisäksi alueella oli paljon erilaisia salibandyaiheisia aktivitettipisteitä, kuten laukaisututkaa, pujottelurataa ja pelirinki. 

Porin Mukulatori-tapahtuma keräsi paljon kaupunkilaisia nauttimaan ja aistimaan tunnelmaa aurinkoisessa säässä. Myös Porin kaupungin liikunta- ja nuorisopäällikkö Petteri Lahti, sekä Porin kaupunginvaltuuston ja valtion liikuntaneuvoston jäsen, Ismo Läntinen vierailivat SunSäbä-alueen tuntumassa. Molemmat kommentoivat Sunsäbä-tapahtuman tunnelmaa videolla. 

Videotunnelmia Porin SunSäbä-tapahtumasta:

SunSäbä-kiertue jatkuu ensi viikolla Jyväskylässä ja Tampereella. Katso kiertueohjelma tästä.

SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Käynnissä on myös kaksi kilpailua, joista palkintona on MM2020-kisalippuja. Osallistu alla oleviin kisoihin:

Kuvalla katsomoon! Ota kuva itsestäsi MM2020 hengessä, jaa se Instagramissa #WFCHelsinki2020 ja voit voittaa liput Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020! Arvomme joka kuukausi osallistujien kesken kahden hengen lippupaketin kyseiseen otteluun. Huomioi, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuva rekisteröityy osaksi kilpailua.

Liity fanijoukkoon! Rekisteröitymällä maajoukkueiden faniksi voit voittaa liput kahdelle Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020. Faniyhteisön jäsenenä saat etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin, ensimmäisten joukossa tiedon fanitilaisuuksista ja tapahtumista sekä maajoukkueiden kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.salibandy.fi/faniksi. Liittyminen on ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

Sunsaba2019_kalenteri_12.jpg

Jaa artikkeli