Vaikuta salibandyn tulevaisuuteen – IFF:n kysely nyt myös suomeksi

Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n yleiskokous päätti MM-kisojen yhteydessä 2022 Zúrichissä, että lajin kehittämiseksi tarvitaan kansainvälinen projekti määrittämään, mitä tarpeita on salibandyn nostamiseksi tulevaisuudessa uudelle tasolle. Projektin tarkoituksena on selvittää yhdessä salibandy-yhteisön ja sen sidosryhmien kanssa, mitä mahdollisia muutoksia tarvitaan, jotta lajista tulee entistä suurempi, tunnetumpi ja katsojia houkuttelevampi. Projektin nimi on Future of Floorball, ja sen ajatuksena on selvittää, mihin suuntaan kansainvälistä huippusalibandya tulisi muuttaa sikäli kuin muutos on tarpeen.

Mielipiteitä halutaan mukaan mahdollisimman laajalti, ja tämän kyselyn tarkoitus on selvittää, mitä olisi kansallisten liittojen ja IFF:n toiminnassa mukana olevien henkilöiden mielestä olisi muutettava, jotta salibandysta tulee vieläkin parempaa ja kiinnostavampaa.

Tämän kyselyn vastaukset yhdessä muiden tutkimusten kanssa tulevat olemaan pohjana keskusteluille, joita IFF:n jäsenmaat käyvät tulevien naisten MM-kisojen yhteydessä joulukuussa 2023 Singaporessa.

Pyydämme jakamaan tätä kyselyä lajiliittojen hallituksille, työntekijöille, huippuseuroille ja kaikille sidosryhmille. Pyydämme vastaamaan kyselyyn viimeistään 30.4.2023.

Odotamme innolla näkemyksiänne siitä, kuinka salibandysta saadaan vieläkin mielenkiintoisempaa ja lajia levitettyä.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/99B20DA0AD8F43A4

Kuva: IFF / Fabrice de Gasperis

Jaa artikkeli